Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Teknik / IngenjörTeknik / Ingenjör Navigera till OsloOslo

Kompetanse innen betong- og grunnarbeid? Da kan du være den vi leter etter!

For en av våre spennende kunder søker vi nå etter nyutdannede prosjektingeniører med utdannelse innen bygg- og anleggsfag.

Sök jobbet
Som prosjektingeniør vil man normalt være anleggslederens assistent og du vil gjøre oppfølging av blant annet kvalitetssikring, HMS, fremdrift, dokumentasjon, rapportering m.m..

I denne rollen er det viktig at du er strukturert, systematisk og har en god gjennomføringsevne. Du liker å kommunisere og har gode samarbeidsevner. Som person er du resultatbevisst, du har en kremmerånd og er glad i å ta ansvar.

Vår kunde tilbyr:
- Veldig gode utviklingsmuligheter i et kompetent fagmiljø
- Muligheten til å jobbe for spennende selskaper med stor grad av frihet
- Dyktige og hyggelige kollegaer

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Ingeniørutdanning, med bygg- og anleggsfag
- Ønskelig med høy kompetanse innen IT
- God skriftlig fremstillingsevne

Du vil få en god introduksjon, en egen mentor og bli en del av et svært kompetent team. Vår kunde er i vekst og du vil ha veldig gode utviklingsmuligheter –samt konkurransedyktige betingelser hva gjelder lønn og andre fordeler. Arbeidsstedene vil variere noe, men er i all hovedsak i Oslo-området.

Dette er et års engasjement via StudentConsulting, men det er gode muligheter for fast ansettelse for riktig person. StudentConsulting vil presentere aktuelle kandidater videre fortløpende.

Vi gleder oss til å lese hvorfor akkurat du passer til denne stillingen!


Fakta om jobbet
Jobb-ID57472
Antal platser2 st
Publicerad4 maj 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriTeknik / Ingenjör

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no