Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till OsloOslo

Liker du FINN.no og brenner for god kundeservice? Se her!

For vår kunde Finn.no er vi ute etter dyktige kundekonsulenter til deres kundesenter. Er du en som ikke liker å stå på stedet, men brenner for å være med å videreutvikle neste generasjons markedsplass sammen med oss?

Sök jobbet
FINN ble grunnlagt i mars 2000, og i løpet av sine 22 år på markedet har nesten alle i Norge prøvd tjenesten deres. Hvert år tilbringer hver nordmann i snitt 30 timer på FINN, og til sammen surfer brukerne deres gjennom mer enn 15 milliarder sider. En jobb i FINN sikrer deg mange gode historier på fest. Det er en merkevare 96% av Norges befolkning kjenner til, og omdømmet deres er et av Norges sterkeste. I FINN går man på jobb hver dag for å hjelpe folk ta smarte valg for seg selv og samfunnet.

FINN eies av Schibsted og har mer enn 400 kollegaer som holder til i Grensen i Oslo. De er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad i kåringen Great Place to Work, og de som kjenner til FINN vet at de har et sett med verdier som preger alt de gjør: SULT, PRESISJON, TAKHØYDE og HUMØR.

Kundesenteret er selve hjertet til FINN, og nå er de ute etter 2 kundekonsulenter som skal håndtere henvendelser fra kunder på en eksemplarisk måte!

Arbeidsoppgaver:
- Besvare innkommende henvendelser over telefon, chat og mail
- Yte fremragende kundeservice for både privat- og bedriftskunder
- Være en aktiv bidragsyter til at avdelingen når sine målsetninger
- Finne gode og effektive løsninger på kunders problemstillinger med god serviceinnstilling

Arbeidstid er for tiden hverdager mellom klokken 08:00 - 16:00, men det vil på sikt kunne bli aktuelt med noe arbeid på kveldstid og i helger. Oppstart er omgående. Dette er et vikariat på seks måneder med mulighet for forlengelse. Vi holder intervjuer fortløpende, så registrer din CV på vår hjemmeside allerede i dag, og ta ditt første skritt mot en fremtid hos FINN!

Detta söker vi:

Vi tror at du er en person som:
- Er over snittet god på kommunikasjon
- Ser løsninger og ikke problemer
- Du har gjerne erfaring med kundeservice, fra butikk eller andre serviceyrker
- Du er komfortabel med telefon og mail som arbeidsverktøy, og setter deg raskt inn i nye systemer
- Du er strukturert, engasjert og nøye i ditt arbeid
- Har gode kommunikasjonsferdigheter både på norsk og engelsk
- Har et godt ordforråd og opptrer serviceinnstilt

FINN tilbyr:
- Varierte og spennende arbeidsoppgaver
- Dyktige kollegaer og et hyggelig arbeidsmiljø
- Grundig oppfølging og opplæring
- Muligheten til å få erfaring fra en stor og anerkjent bedrift
- Mulighet for å jobbe på hjemmekontor som en hybrid løsning
- Freshe lokaler og en dynamisk arbeidsplass i hjertet av Oslo

Høres dette ut som deg? Søk allerede i dag, vi gleder oss til å høre fra nettopp deg! Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og utleid til vår kunde.

Nyckelord: Administrasjon, Kundebehandler, Kundeservice, Brukthandel, Oslo

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66495
Antal platser2 st
Publicerad22 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriKundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se