Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till OsloOslo

Ønsker du å bli en del av Nordens største transportkonsern?

Vår kunde innen transport jobber for at det skal bli enklere å reise miljøvennlig og kollektivt. Veien dit går gjennom den smarte, grønne, trygge og lønnsomme reisen. Vil du være med på reisen?

Sök jobbet
Vi søker en saksbehandler til en 100% stilling i et sommervikariat. Du vil jobbe i deres avdeling «servicesenter» som tilhører konsern. Du vil primært jobbe med behandling av deres innkommende reklamasjoner.

Typiske arbeidsoppgaver du vil møte på i stillingen:
- Utredninger og vurderinger av saker
- Utrede, drøfte og legge frem saker
- Ta avgjørelser om sakene skal godkjennes eller ikke godkjennes
- Bruke relevant lovverk og retningslinjer for å besvare kunder
- Generelle administrative oppgaver knyttet til avdelingen

Du vil i all hovedsak jobbe administrativt på mail og over nettet. Du vil bruke og lese vilkår i arbeidet ditt for å finne frem til den beste løsningen for selskapet og kunden. Det er nok med saker å ta tak i, så kunden vår er klar for å ta imot akkurat deg!

De tilbyr:
- Fleksibel arbeidstid og et sosialt miljø
- Meningsfylte oppgaver i et spennende og stabilt selskap

Avdelingen du vil jobbe med beskrives som hyggelig og imøtekommende. Dine kollegaer har ulike kvalifikasjoner og erfaringer, men jobber mot samme mål og det er at kundene deres skal få rettferdig behandling. Du vil ha en mentor som vil hjelpe deg i opplæringsperioden og med videre veiledning. Vi ser etter deg som er god til å tilegne deg ny kunnskap og som viser initiativ til egenlæring.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Det er en fordel dersom du har erfaring fra saksbehandling, reklamasjoner eller service, men ikke et krav
- Har du relevant utdannelse er det et pluss

Personlige egenskaper:
- Arbeide strukturert og selvstendig
- Løsnings- og beslutningsorientert
- God til å håndtere press og jobbe innenfor angitte frister

Vi i StudentConsulting vil ta førstegangsintervjuer og presentere aktuelle kandidater videre til kunden vår. Dette er i første omgang et engasjement frem til slutten av august, med muligheter for forlengelse. Det er ønskelig med oppstart asap, så søk i dag og spesifiser i søknaden din når du kan starte!

Vi behandler søknader fortløpende.


Fakta om jobbet
Jobb-ID64023
Antal platser1 st
Publicerad13 maj 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriAdministration

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på unge i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Deltidsjobber ved siden av studiene er svært verdifullt for deg som student. Dette er en ypperlig mulighet til å tjene litt ekstra, samtidig som det gir deg en nyttig erfaring og en fot innenfor i næringslivet. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no