Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till OsloOslo

Ønsker du å jobbe i et anerkjent boligselskap? Selvaag Bolig ser etter deg!

For vår kunde Selvaag Bolig er vi på utkikk etter deg som er strukturert og nøyaktig. Ønsker du å tilegne deg erfaring med administrativt arbeid innen boligbransjen? Vil du jobbe i et attraktivt selskap med gode arbeidsbetingelser? Søk i dag!

Sök jobbet
Selvaag Bolig ASA er et boligutviklingsselskap som er tuftet på Selvaags 70 år lange historie og erfaring. Selvaag styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til salg av nøkkelferdige boliger, og har til enhver tid flere tusen boliger under utvikling i og rundt Stor-Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Selvaag Bolig kan tilby deg:
-Konkurransedyktig lønn
-Fleksible arbeidstider
-Gode parkeringsmuligheter uten kostander
-God tilgang til kollektivtransport

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av å holde orden i Selvaag Bolig sitt CRM-system. Dette innebærer å sjekke at henvendelser i systemet er blitt besvart og håndtert, og å samarbeide tett med leder.

Det vil være oppstart i stillingen snarest! Arbeidstidene dine vil være fra mandag til fredag i tidsrommet kl. 07.00- 16:00. Vikariatet varer i førsteomgang frem til 22.juli. Selvaag Bolig holder til på Ullern i Oslo.

Detta söker vi:

-Du er strukturert og nøyaktig
-Du har et øye for detaljer
-Trives med å bruke PC som arbeidsverktøy
-Du er sprudlende og ønsker å bidra med godt humør inn i teamet

Du vil bli ansatt i StudentConsulting og utleid til Selvaag Bolig. Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende, så søk allerede i dag!

Nyckelord: Administrasjon, Eiendom, Oslo, Sommerjobb, Bolig

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID64976
Antal platser1 st
Publicerad23 jun 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatumonsdag 29 juni
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriAdministration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se