Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till OsloOslo

Ønsker du å jobbe med salg mot eksisterende kunder? Se hit!

Brenner du for å skape gode kundeopplevelser, og oppnå resultater? Vår kunde innen betaling- og finanssektoren utvider salgsteamet, og vil ha deg med på laget!

Sök jobbet
Du vil bli en del av et dynamisk salgsmiljø med rundt 50 kolleger som også jobber med salg, samtidig som du blir en del av et mindre team på 4 selgere som jobber tett sammen.

En typisk arbeidsdag:
I rollen som selger vil du ha kontakt med eksisterende kunder i forbindelse med salg og oppsalg. Du vil jobbe med både innkommende og utgående telefonsalg, og jobber kun mot eksisterende kundeportefølje. Du vil ha en viktig rolle i å utvide samarbeidet med eksisterende kunder ved å finne nye muligheter og bruksområder hos hver enkelt kunde.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Høyere utdanning på bachelornivå er ønskelig
- Erfaring med salg og/eller kundeservice er en fordel, men ikke et krav
- Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Vi er på utkikk etter deg som drives av å nå mål, er proaktiv, strukturert og selvstendig. Samtidig er du en relasjonsbygger, som også trives med å være en del av et team og jobber godt med andre. Du må trives med å jobbe med salg i et fartsfylt miljø, ta eierskap til oppgavene dine, og er engasjert for det du gjør.

Vår kunde holder til i fine og luftige kontorer i Oslo, med gangavstand til kollektivtilbud. Ønsket oppstart er allerede i august/september, så ikke vent med å søke! Vi i StudentConsulting tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende, og gleder oss til å lese til søknad.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76642
Antal platser4 st
Publicerad6 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriAdministration

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com