Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Industri / ProduktionIndustri / Produktion Navigera till OsloOslo

Ønsker du å sikre kvalitet på et spennende prosjekt?

På vegne av vår globale kunde innen medisinsk teknologi, ser vi etter en dyktig Quality Assurance Specialist til å bli en del av et sterkt fagmiljø.

Sök jobbet
Kunden vår tilbyr deg en mulighet til å få foten innenfor et internasjonalt anerkjent selskap. Det betyr også at det finnes mange utviklingsmuligheter. De er kjent for sitt gode og faglig sterke arbeidsmiljø og har gode rutiner for onboarding av nyansatte.

Som Quality Assurance Specialist vil du jobbe på Quality Assurance Systems avdelingen, som jobber med kvalitetssikring av systemer, prosesser, lokaler og prosjekter. Du vil være QA-representant på et prosjekt som omfatter validering knyttet til produksjonsutstyr, laboratorieutstyr, prosessstyringssystem og datasystem. Ditt ansvar er å sikre at prosedyrer og prosjektdokumentasjon overholder kravene i eksternt regelverk og eksterne retningslinjer.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Høyere utdanning på masternivå innen relevante realfag
- Erfaring med validering/CSV i GMP-miljø
- Generelt god datakompetanse
- Kunnskap om prosesstyresystemer
- Kunnskap om IT infrastruktur, web-servere og databaser
- Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Det er også en fordel om du har erfaring med:
- Farmasøytisk industri og kjennskap til farmasøytisk regelverk
- Kvalitetssikring

For å lykkes i denne rollen er du nøyaktig, proaktiv og kvalitetsbevisst. Samtidig har du høy grad av analytiske evner og trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Dette er et 100% engasjement på et år, gjennom StudentConsulting. Ønsket oppstart er så raskt som mulig, så gjerne presiser i din søknad når du kan tiltre stillingen. Arbeidsplassen er sentralt i Oslo og arbeidstider er mandag-fredag kl. 08-16.

Synes du dette høres spennende ut? Søk i dag!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77056
Antal platser1 st
Publicerad4 jul 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com