Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Ønsker du å utvikle deg innen lager og logistikk? Se hit!

På vegne av vår kunde, søker vi nå etter engasjerte og effektive lagermedarbeidere med gode holdninger til deres lager på Lørenskog! Vi søker medarbeidere som er positiv og motivert, og som gir alt for å nå mål. Er dette deg? Søk nå!

Sök jobbet
Vår kunde har i perioden fra 14/4 til 12/5 2020 behov for ekstra hjelp. Dette en en god mulighet for deg som ønsker å utvikle deg videre innen lager/logistikk. Du vil bli en del av et flott arbeidsmiljø med dyktige kolleger.

Vår kunde tilbyr:
- Godt arbeidsmiljø
- Spennende og fysisk arbeid
- Arbeid i team med engasjerte kolleger
- Arbeidserfaring fra en anerkjent aktør

Det vil være en form for tre-skifts ordning samt arbeid på helg, og vi er derfor på utkikk etter deg som er fleksibel i forhold til arbeidstider.
Arbeid vil forekomme i perioden fra 14. April til 12. Mai 2020.

Arbeidsoppgaver:
- Plukk av varer
- Manuell håndtering av varer
- Frakt av varer manuelt og ved bruk av traller
- Forefallende lagerarbeid

Detta söker vi:

- Løsningsorientert og effektiv
- Serviceinnstilt og positiv
- Punktlig og pålitelig
- Selvgående og pliktoppfyllende
- God fysikk med gode orienteringsevner
- Gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk

Du vil bli ansatt gjennom StudentConsulting og utleid til vår kunde. Vi intervjuer aktuelle kandidater forløpende, så nøl ikke, søk allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID52277
Antal platser10 st
Publicerad4 feb 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no