Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Ønsker du å utvikle deg innen lager og logistikk? Se hit!

Vår kunde har i perioden fra 10/10 til 01/11-2020 behov for ekstra hjelp på lager i Lørenskog. Dette er en god mulighet for deg som ønsker å utvikle deg videre innen lager/logistikk. Du vil bli en del av et flott arbeidsmiljø med dyktige kolleger!

Sök jobbet
Vår kunde tilbyr:
- Godt arbeidsmiljø
- Spennende og fysisk arbeid
- Arbeid i team med engasjerte kolleger
- Arbeidserfaring fra en anerkjent aktør

Det vil være en form for tre-skifts ordning samt arbeid på helg, og vi er derfor på utkikk etter deg som er fleksibel i forhold til arbeidstider.
Arbeid vil forekomme i perioden fra 10. oktober til 1. november. Opplæring starter 5. oktober og det er viktig at du er tilgjengelig i hele perioden.

Arbeidsoppgaver:
- Plukk av varer
- Manuell håndtering av varer
- Frakt av varer manuelt og ved bruk av traller
- Forefallende lagerarbeid

Detta söker vi:

- Du er løsningsorientert og effektiv
- Du er serviceinnstilt og positiv
- Punktlig og pålitelig
- Selvgående og pliktoppfyllende
- God fysikk med gode orienteringsevner
- Gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk

Du vil bli ansatt gjennom StudentConsulting og utleid til vår kunde. Vi intervjuer aktuelle kandidater forløpende, så nøl ikke, søk allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID54561
Antal platser20 st
Publicerad24 aug 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se