Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till OsloOslo

Ønsker du å utvikle fremtidens kollektivtransport for hele Norge?

Fremtiden for offentlig transport kommer fra ny teknologi

Sök jobbet
Entur er et ledende offentlig teknologi- og serviceselskap. Vi har fått den store oppgaven å skape en moderne infrastruktur som skal få mennesker til å reise grønnere, byer til å bli smartere og samfunnet mer bærekraftig. For at det skal skje, er det nødvendig å utvikle sømløse løsninger for hele kollektiv-Norge.

Ved å samle alle kollektivselskaper, stoppesteder og ruter på ett sted, dekker Enturs data hver krik og krok i det langstrakte landet vårt. På den måten blir det enklere for de reisende å velge kollektivt. Våre tjenester skal endre måten vi forflytter oss på og skape en bedre fremtid.

Detta söker vi:

Om deg
Vi trenger flere dyktige folk som vil lære mer, dele sine kunnskaper og hjelpe oss til å nå vårt samfunnsoppdrag. Så vi ser etter deg som holder på med å fullføre høyere utdanning innenfor informatikk eller tilsvarende, og ønsker å jobbe som utvikler. Det er viktig at du forstår ny teknologi og brenner for å ta den i bruk.
Vi trenger folk som tenner på ideen om å være med å bygge noe som virkelige betyr noe. Noe som er samfunnsnyttig og som er bra for miljøet, og for generasjonene som kommer etter oss. Og at du vil jobbe i et team hvor du både bidrar med din kunnskap og lærer av andre.

Om stillingene
Entur vokser raskt, og vi er i dag i over 100 utviklere, men vi trenger flere, og ønsker å ansette utviklere både på front-end og back-end. Vi synes det er viktig at våre ansatte får jobbe med det de synes er spennende. Er det områder du brenner for, gir vi deg gjerne et større ansvar for det hos oss.
I Entur jobber vi i autonome og tverrfaglige team, og søker stadig å forbedre oss i retning DevOps med mer automatisering, hyppige releaser og CI/CD samtidig som vi følger med på kvalitet og sikkerhet.
Som utvikler i et av våre team vil du få stor frihet til å velge riktige verktøy for å få jobben gjort effektivt og med høy kvalitet. Samtidig må du sammen med de andre team-medlemmene være parat til å ta det fulle og hele ansvar for løsningen dere velger når det er ute i produksjon.

Om teknologien
Det er bare 3 år siden vi startet opp, og som et ungt selskap jobber vi med den nyeste teknologien: Våre løsninger er tjenesteorienterte, hendelsesdrevet, og skybaserte (cloud first). Tjenestene kjører på Google Cloud Platform med Kubernetes og Firebase. Vi bruker også Postgres, Kafka / Pub Sub, BigQuery, DataStudio med mer.

Vi programmerer for det meste i Java, Kotlin, Scala, Javascript (Node.js), og React-Native. Av støtteverktøy benytter vi oss av Grafana, Prometheus, Slack, Confluence, Jira, Google Docs. Vi fokuserer på å bruke verktøy som våre utviklere ønsker og liker å jobbe med. Vi tror på deling i alle former og både bidrar til og bruker OpenSource. Se mer om dette på vår GitHub profil.

Betingelser
Vi tilbyr den gode følelsen av å løse et viktig samfunnsoppdrag. Utfordrende arbeidsoppgaver i en kunnskapsrik og solid organisasjon. Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø i nye lyse, trivelige lokaler i Oslo sentrum. Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn og betingelser.
Vi er seriøse på kompetansehevende tiltak, for vi tror at man aldri er helt utlært, og at du er en som synes det er gøy å lære nye ting.

StudentConsulting vil ta førstegangsintervjuer og presentere aktuelle kandidater videre til Entur. Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen eller prosessen vennligst kontakt Jenny Nordsletten eller Thea Sandholt.


Fakta om jobbet
Jobb-ID51093
Antal platser1 st
Publicerad7 nov 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatumtorsdag 01 augusti
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriIT

Entur AS er en statseid tech-selskap, har 248 ansatte og en omsetning på i overkant av 400 millioner. Entur har avdelinger i Oslo, OSL, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Lillehammer. Hovedkontoret ligger i Oslo. Entur AS gjør det enklere å reise kollektivt. Vi samler inn rutedata og legger til rette for elektronisk billettering på tvers av kollektivoperatører i hele Norge. Entur selger også togbilletter for alle strekninger i Norge gjennom stasjonsbetjening, kundesenter, billettautomater og digitale kanaler som web og app. Se: entur.org