Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till OsloOslo

Ønsker du å være med å skape fremtiden?

Vendu jobber sammen med bransjen for å redusere konfliktnivået i norsk bolighandel. De utvider nå teamet og ønsker å få en engasjert og dyktig eiendomsmeglerstudent med på laget!

Sök jobbet
Vendu
I stillingen skal du bli ekspert på deres forretningsområde «smart boliganalyse» og selge konseptet til eiendomsbransjen i Oslo og Akershus. Formålet med «smart boliganalyse» er å gjøre boligkjøpere bevisste og trygge i bolighandel. Dette verktøyet gir enklere tilgang til det viktigste i en tilstandsrapport og en forklaring på hva kjøper bør ha fokus på.

Du vil fungere som en rådgiver ut mot eksisterende og nye kunder, og hverdagen vil være preget av salg- og kundeoppfølging. Det er derfor viktig at du som person trives i kontakt med mennesker, og være god til å formidle budskap. Du tar initiativ og er løsningsorientert.

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som:
- Studerer eiendomsmegling på 2. eller 3. året.
- Er kvalitetsbevisst
- Opptatt av å knytte relasjoner og skape tillitt
- Behersker telefon som arbeidsverktøy
- Evner å jobbe selvstendig, men ser verdien av et godt samarbeid
- Dersom du har erfaring med salg eller kundekontakt anses det som en fordel, men ikke et krav.

Dette er en mulighet for deg å bygge nettverk, samt få en større forståelse for den teknologiske utviklingen i bransjen. Du vil bli en del av et gründermiljø i et team på 13 stk. Du vil få en god opplæring og veiledning underveis av erfarne kollegaer!

Ønsket oppstart er satt til overgangen mellom september og oktober. Det er ønskelig at du kan jobbe ca. 50 timer i mnd, Vendu er fleksible på arbeidstider. Vendu holder til i fine, nyinnflytta lokaler på Skøyen. Noe reisevirksomhet må påberegnes. Du vil bli ansatt i StudentConsulting og utleid til Vendu. Intervjuer holdes fortløpende, søk i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID50042
Antal platser1 st
Publicerad30 aug 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriEkonomi

Vendu bygger verdens første boligintelligens som hjelper deg med å håndtere bolig - sømløst. Ved hjelp av maskinlæring og store sett med proprietære data kan Vendu forutse hva- og når du bør gjøre noe med boligen, samt hvordan dette kan påvirke boligens verdi.