Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Ønsker du mer erfaring fra lager hos en anerkjent aktør i Skedsmo?

På vegne av vår kunde er vi på jakt etter engasjerte lagermedarbeidere til deres lager på Skedsmokorset. Har erfaring fra lager og er klar for oppstart omgående? Da oppfordrer vi deg til å søke nå!

Sök jobbet
Vi tilbyr muligheten for å øke din kunnskap og erfaring innen lager og logistikk hos en anerkjent kunde. Du vil være en del av et godt og hektisk arbeidsmiljø med gode kolleger!

Arbeidsoppgaver kan være:
- Plukk og pakk av varer
- Truckkjøring T1
- Varemottak og plassering
- Forefallende lageroppgaver

Arbeidstid vil være mandag-fredag på dagtid. Du vil primært jobbe kl. 08.00- 16.00, men det kan forekomme arbeid på kveldstid på sikt. Det er derfor viktig i denne stillingen at du er fleksibel til arbeidstid.

Oppstart er omgående!

Vi oppfordrer også jenter til å søke!

Detta söker vi:

- Fordel med truckførerbevis T1
- Erfaring med lagerarbeid
- Du er arbeidsom og engasjert
- Du er motivert og har mye stå-på vilje!
- Du er en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
- Du er effektiv og nøyaktig
- Fleksibel i forhold til arbeidstider

Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og utleid til vår kunde. Er du klar for nye utfordringer på lager? Intervjuer vil bli holdt fortløpende med aktuelle kandidater, så legg inn din søknad i nå!

Nyckelord: Skedsmo, Lagermedarbeider, Truck, Heltid, Oslo

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID71000
Antal platser3 st
Publicerad24 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com