Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till HR / PersonalHR / Personal Navigera till OsloOslo

På vegne av vår kunde søker vi en dyktig HR medarbeider

Har du erfaring med HR og ønsker å bli en del av et bransjeledende selskap? Da er dette engasjementet ditt neste steg i karrieren!

Sök jobbet
Du vil bli ansatt i en nyopprettet avdeling som innfører nye saksbehandlingsverktøy. Du vil få en bratt læringskurve da prosesser endrer seg raskt i avdelingen og du vil møte på stadige nye utfordringer. Det faglige utbytte vil være stort og du jobber tett med erfarne og dyktige kollegaer. Du får en unik mulighet til å bli kjent med fremtidens saksbehandlingsverktøy for HR. Ellers vil arbeidsoppgavene dine være for det meste operative, men vil også kunne bli involvert i ulike utviklingsprosjekter ved behov, såklart avhengig av kompetanse.

Arbeidsoppgaver:
- 1.Linje support (tlf, chat og epost) for alle spørsmål knyttet til arbeidsforhold
- Lesetilgang til Agresso lønn, timeprosjekt og reiseregninger
- Utsendelse av tilbudsbrev, mottak og kontroll av signerte arbeidsavtaler
- Etablering av tilganger for innleide og konsulenter
- Administrere oppsigelser og permisjoner
- Eierskap og oppdatering av personalhåndboken sammen med andre kollegaer i HR avdeling
- Rådgivning /bistå ledere og medarbeidere i bruk av lov og avtaleverk, særavtaler, AML og ferieloven.

Du vil bli en del av personaladministrasjonavdelingen og de er alle klare for å ta imot sin nye medarbeider. Jobben stiller krav til strukturert arbeidsform, nøyaktighet og erfaring med å arbeide på tvers av ulike systemer. Henvendelser knyttet til arbeidsforhold kommer digitalt og det er derfor viktig at du kan jobbe effektivt i systemer. De jobber en del med å legge inn data i excel, word og i outlook.

Kompetanse/krav/personlige egenskaper:
- Minimum høyere utdannelse på bachelornivå (HR, jus, ledelse, samfunnsvitenskap)
- 2 års relevant og sammenliknbar arbeidserfaring. Kunden vår er spesielt på jakt etter erfaring med leveranse fra et HR servicesenter.
- Erfaring fra lønn er en stor fordel
- Velutviklet evne til å lære seg nye systemer
- Du er nøyaktig og liker å jobbe systematisk

Detta söker vi:

Arbeidstider er kontortider og kunden vår holder til sentralt i Oslo. Søk nå, ikke i morgen! Oppstart vil være så fort vi treffer rett kandidat.


Fakta om jobbet
Jobb-ID47604
Antal platser1 st
Publicerad15 mar 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriHR / Personal

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no