Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till OsloOslo

Trigges du av komplekse problemstillinger?

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner og leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.

Sök jobbet
GK Gruppen AS har som målsetting å levere bransjens ledende systemer, og som IT-konsulent Servicedesk vil du hjelpe dine kollegaer å løse sine IT-problemer. IT-funksjonen består av ca. 20 personer som leverer komplette IT løsninger til sine ansatte i hele Skandinavia fra deres datasenter i Oslo. De har fler enn 3200 ansatte i Norge, Sverige og Danmark som tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på 6 milliarder kroner.

GK Gruppen AS kan tilby utfordrende og morsomme arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter i et teknisk miljø. De har et godt kantinetilbud og flere sosiale arrangementer du kan delta på. Arbeidsmiljøet er kjent for å være hyggelig og uformelt. Du vil bli en del av en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi. Deres produkter og løsninger er svært innovative og læringsutbytte vil være stort.

Arbeidsoppgaver:
Teknisk 1. / 2. linje support
Oppfølging av saker i servicedesk systemet
Tanking og feilsøking av PC
Brukeradministrasjon i AD
Oppdatere og videreutvikling av rutiner og teknisk dokumentasjon
Generelt å yte god kundeservice og support

Detta söker vi:

Kandidaten vi søker har gjerne en bachelor innen IT, har god teknisk forståelse og er interessert innenfor fagområdet. Har man erfaring fra support er dette helt klart en fordel. Man må ha gode MS Office-kunnskaper, og god kompetanse på Windows desktop-miljøer.

Avdelingen du vil jobbe på har ca. 5-6 ansatte totalt og på grunn av vekst ønsker de nå å utvide teamet. Oppstart vil være snarest/etter avtale, og arbeidssted er i moderne lokaler på Ryen i Oslo. Send CV og søknadsbrev via søknadslinken. Intervjuer vil holdes fortløpende!

Vi ser frem til å høre fra deg!


Fakta om jobbet
Jobb-ID50206
Antal platser1 st
Publicerad11 sep 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriIT

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no