Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Varebilsjåfører søkes til Oslo og Slependen!

På vegne av vår kunde søker vi flere varebilsjåfører til Oslo og Slependen! Dette er et nordisk konsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innen post og logistikk, og bidrar til å sikrestille privatpersoner og bedrifter med post og pakker.

Sök jobbet
Kunne du tenke deg å være med på reisen videre? Du vil få tilstrekkelig introduksjon, opplæring og veiledning i jobben. Du vil i tillegg tilegne deg verdifull erfaring fra en ledende aktør innen distribusjon og varelevering.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være
• lasting av pakker på egen bil
• utkjøring av pakker til kunder
• kundebehandling, og vedlikehold og klargjøring av utstyr

Dette er en heltidsstilling, og du vil følge en turnus. Annenhver uke dag- og kveldstid: kl. 08:15 til 16:00 og kl. 15:30 til 22:15 i tillegg til hver tredje lørdag kl. 08:45 til 19:15. Det er selvfølgelig kveldstillegg og andre helgetillegg som da gjelder. Du vil bli ansatt hos Studentconsulting, og jobbe hos vår kunde.

Det er to ulike arbeidssteder: Oslo og Slependen. Noter gjerne i din søknad hvor du kan tenke deg å ha din arbeidsplass.

Detta söker vi:

Du har førerkortklasse B og følgende kvalifikasjoner
• plettfri vandel
• gode kommunikasjonsevner på skandinavisk eller engelsk
• relevant erfaring

Det er i tillegg ønskelig at du er er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig sjåfør og i god fysisk form da dette kan være en svært hektisk og noe tyngre jobb.

Høres dette interessant ut? Søk i dag! Vi tar kontakt og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73443
Antal platser6 st
Publicerad15 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 20 november
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravB
OrtOslo

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com