Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Vi søker engasjerte og dyktige lagermedarbeidere til sommerjobb!

Vår kundeportefølje er stadig i vekst, og sommerbehovet er rett rundt hjørnet! Vi søker derfor dyktige lagermedarbeidere til ulike lagre i sommer. Høres dette ut som noe for deg?

Sök jobbet
Arbeidsoppgaver:
- Truckkjøring T1, T2, T3 eller T4
- Lasting/Lossing
- Plukk/Pakk
- Sjauing
- Dokumentasjon av ordrer
- Forefallende lageroppgaver

Arbeidstider og arbeidsdager vil variere og det kan også forekomme skiftarbeid på enkelte arbeidsplasser. Vi er derfor på utkikk etter deg som er fleksibel, og deg som har mulighet til å jobbe gjennom hele sommerperioden. Vi er på utkikk etter lagermedarbeidere med og uten truckførerbevis, så ikke nøl med å søke!

Detta söker vi:

- Det er en fordel med truckførerbevis T1, T2, T3 og T4, men ikke et krav
- Erfaring med truckkjøring i jobbsammenheng er et pluss!
- Erfaring fra lager/terminal er en fordel
- Du er engasjert og motivert
- Du er fleksibel og har mulighet til å jobbe gjennom hele sommeren
- Du er en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø

Du vil bli ansatt gjennom StudentConsulting og utleid til vår kunde. Vi intervjuer aktuelle kandidater forløpende, så søk allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID53721
Antal platser2 st
Publicerad13 maj 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se