Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till OsloOslo

Vi søker motiverte C-sjåfører til vikariat i Lørenskog!

På vegne av vår kunde søker vi selvgående, arbeidsomme og fleksible sjåfører som kan transportere pakker og bur fra Østlandsterminalen på Lørenskog i sommer!

Sök jobbet
Vår kunde utvikler og leverer helhetlige løsninger innen blant annet post og logistikk. Dette nordiske konsernet har over 14 000 engasjerte og dyktige medarbeidere som bidrar til å sikrestille privatpersoner og bedrifter med post og pakker. De jobber aktivt hver dag mot målet om å være kundens første valg, være ledende på teknologi og innovasjon, samt være best på bærekraftig verdiskaping.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være lasting, lossing og distribusjon av post og pakker. Det innebærer vedlikehold av kjøretøy og annet utstyr, samt tett dialog med kjørekontor og ruteplanleggere. Du er også nødt til å melde eventuelle avvik, og være en ambassadør som ivaretar virksomhetens verdier. Vår kunde tilbyr deg introduksjon, tilstrekkelig opplæring og veiledning. Samt mulighet for utvikling på en trygg arbeidsplass med gode kolleger.

Arbeidstider er mandag til fredag med tidligvakter- og ettermiddagsvakter. Oppdraget starter fortløpende når vi har funnet rett kandidat, og oppdraget varer til midten av august. Det er viktig at du kan jobbe hele perioden. Du vil bli ansatt hos Studentconsulting og jobbe hos vår kunde.

Timelønn er 250 kr/timen.

Detta söker vi:

Du har førerkortklasse C og har følgende kvalifikasjoner:
• gyldig YSK, digitalt sjåførkort og plettfri vandel
• relevant erfaring med lastebil
• gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk eller flytende engelsk
• gjennomgått kurs i bruk av løftelem/bakløfter er en fordel

Vi søker deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Høres dette interessant ut? Søk i dag!

Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77054
Antal platser1 st
Publicerad4 jul 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 08 juli
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravC
OrtOslo

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com