Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till OsloOslo

Vil du bli en del av Europas ledende programvare og implementeringspartnere

På vegne av vår kunde Bluesprint, som er i kraftig vekst, er vi på leting etter en konsulent som er klar for sitt nye karrieresteg.

Sök jobbet
Bluesprint leverer implementeringstjenester på Anaplan, en ledende skybasert planningløsning. Mange virksomheter bruker fremdeles rapportering og budsjetter som sine viktigste styringsverktøy. Bluesprint bidrar til å rette blikket fremover med scenarioplanlegging, simulering og dynamisk styring med Anaplan. Mulighetene Anaplan gir er unike, da de støtter alle planleggingsprosesser på tvers av mange områder (Connected Planning). Dette er områder virksomheter ofte bruker Excel, eller spesial-løsninger; eksempelvis innen økonomi, supply chain, salg, ressursplanlegging og HR.

Identiteten til Bluesprint er forankret i transformasjonstankegang, innovasjon og entreprenørskap. Bluesprint-teamet har bred yrkeserfaring, detaljert bransjekunnskap og selvfølgelig spisskompetanse på Anaplan. De tar sikte på å skape frihet for kundene ved å tilby den beste Connected Planning-løsningen på markedet.

“Bluesprint helps companies connect people, targets and strategy.”
Espen Grepperud, CEO

Bluesprint tilbyr:
• En fast stilling i et voksende, spennende og solid selskap
• Sentrumsnære og moderne lokaler på Mesh
• Muligheten til å jobbe med et moderne og ledende IT-verktøy
• Stor grad av frihet og fleksibilitet
• Bar/kafe med mulighet for å kjøp av god mat og drikke

Du vil bli en del av et team på til sammen 13 medarbeidere i Oslo, Gøteborg og Stockholm. Opplæringen vil være grundig og du vil lære av flinke og dyktige medarbeidere.

Bluesprint gir folk i alle bransjer mulighet til å tenke smartere og raskere, vil du også bidra til dette? Hvis du er nysgjerrig, les gjerne en kundestory fra Voice Norge: https://bluesprint.se/corona-and-connected-planning/ eller se mer på bluesprint.no. Ta også gjerne en kikk på anaplan.com.

Ansvarsområder:
• Planlegge og iverksette løsninger for kunden ut ifra avtalt tidslinje og budsjett
• Være en konsulterende samarbeidspartner for kunden der du lytter til kundens behov og bidrar med en løsning for kundens utfordringer
• Transformere kundens planningbehov til state-of-the art-løsninger i Anaplan
• Jobbe som en del av et team, både internt og med kundens egne ansatte
• Håndtere og bygge gode relasjoner
• Jobbe tett sammen med kunde – hos kunden
• Jobbe med agile prosesser

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner
Vi ser etter deg som har:
• Utdanning på masternivå, med en retning innen økonomi og finans.
• 1-3 års arbeidserfaring i konsulentvirksomhet eller i en controller-stilling. Gjerne med erfaring innen finans eller supply chain.
• Erfaring med flerdimensjonale IT-verktøy for rapportering og analyse
• God kompetanse på Excel
• Forståelse for planleggingsprosesser generelt
• Gode samarbeidsegenskaper
• Gode kommunikative egnskaper

Personlige egenskaper:
Som konsulent i Bluesprint er det viktig at du er en utadvendt person som liker å være i kontakt med kunder. Du har en “selgende” personlighet, og evner godt å tilpasse deg nye ting. Du tenker kreativt og har en formening om hvordan forretning fungerer. Det er positivt om du er litt nerd innen IT verktøy, og synes at Excel er gøy. I denne rollen er det stor grad av frihet og fleksibilitet, så Bluesprint leter etter en disiplinert og hardtarbeidende person. Utover dette er du hyggelig, imøtekommende og ansvarsfull. Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, innen norsk/svensk og engelsk

Vi i StudentConsulting bistår Bluesprint i førstegangsintervjuer og presenterer aktuelle kandidater videre. Oppstart etter avtale, gjerne snarest. Vi gleder oss til å ta imot din søknad!

Legg gjerne ved søknadsbrev, CV, vitnemål og andre dokumenter når du søker. Om du skulle få problemer med å legge ved følgende dokumenter, kan du gjerne sende de til oss per epost.


Fakta om jobbet
Jobb-ID56381
Antal platser1 st
Publicerad15 feb 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriEkonomi

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no