Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till RingsakerRingsaker

Utfordrende sommerjobb som CE-sjåfør i Brumunddal/Valdres!

StudentConsulting søker nå på vegne av vår kunde dyktige CE-sjåfører til et tradisjonsrikt næringsmiddelkonsern for et sommereventyr i vakre Brumunddal og Valdres.

Sök jobbet
Vår kunde er en ledende norsk leverandør av meieriprodukter med distribusjon over hele Norge.
Dine arbeidsoppgaver kommer hovedsakelig å bestå av levering, lasting, lossing og kundebehandling.
Dette engasjementet er en mulighet for deg som sjåfør å få verdifull kompetanse da oppdragsgiver er en bransjeledende aktør med fokus på opplæring og HMS.


Vår kunde kan tilby:
- Et vennlig og inkluderende arbeidsmiljø
- En spennende og utfordrende sommerjobb
- Gode ledere med engasjerte og kompetente medarbeidere
- Moderne terminaler og godt arbeidsutstyr

Det er et krav at du har førerkort klasse CE


Du kommer til å være ansatt hos StudentConsulting Norge AS og jobbe som konsulent hos vår kunde. Utgangspunkt i Røn 15 km nord for Fagernes, Røn.
Oppdraget starter med opplæring i uke 23 - teori og kjøring med personen som er ansvarlig for opplæring. Oppdraget varer til uke 34. Det er et krav at du skal kunne jobbe hele denne perioden. De tidligste rutene starter 05.30. Det er snakk om 3 dager i uken, og 12-timers arbeidsdager. Du kommer til å jobbe turnus. Det vil derfor være fordelaktig med egen bil.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Førerkort klasse CE
- Gyldig YSK
- Digitalt førerkort
- Kommunisere på et skandinavisk språk er et krav
- Uttrykke seg godt skriftlig og muntlig
- Erfaring som distribusjonssjåfør
- Selvgående


Det søkes etter en løsningsorientert person med samarbeidsevner. Er du den pliktoppfyllende, serviceinnstilte og dyktige sjåføren vi ser etter?
Vi behandler søknader og inviterer kandidater til intervju fortløpende, så grip sjansen og søk allerede i dag! Vi ser frem til å høre fra deg.


Fakta om jobbet
Jobb-ID52333
Antal platser4 st
Publicerad1 apr 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravCE

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no