Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till RødovreRødovre

Assistant Site Manager / sælgende receptionist søges til sommervikariat

Trives du med at yde service i verdensklasse? Vil du arbejde i en stor nordisk virksomhed i rivende udvikling? Så har vi jobbet til dig!

Sök jobbet
På vegne af Pelican Self Storage søger vi to Assistant Site Managers til et sommervikariat.

Pelican Self Storage er et ledende nordisk brand inden for opbevaring til private og erhverv, og har centre i Danmark, Sverige og Finland. Med 34 centre på tværs af Danmark, Sverige og Finland, og endnu flere på vej, er Pelican Self Storage i rivende udvikling.

Det kommer du til at lave:
Dine arbejdsopgaver vil være meget alsidige og dit hovedfokus vil være at yde sublim kundeservice med fokus på salg. Salget består af at kontakte nye og potentielle kunder, der allerede har henvendt sig omkring et tilbud. Der vil også være en del administrative opgaver i stillingen såsom udarbejdelse af kontrakter, rapportering, fakturaer, kundehenvendelser osv. Derudover vil mange af dine arbejdsdage også gå med vedligeholdelse af sitet.

Kerneopgaver:
- Servicere kunder i butikken
- Salg af produkter og services i butikken
- Udlejning af opbevaringsrum til private og erhverv
- Diverse administrative opgaver
- Vedligeholdelse af butik og lager

Detta söker vi:

Vi søger dig som:
Måske er du i gang med en relevant uddannelse inden for markering, økonomi, salg eller service, eller har erfaring fra detail – eller hotelbranchen. Måske er du nyuddannet, og leder efter nye udfordringer.

Vi forestiller os, at du:
- Er udadvendt og imødekommende
- Er serviceminded helt ud til fingerspidserne
- Har flair for IT og administration
- Har gode danskkundskaber samt godt kendskab til engelsk

Derudover er det rigtig vigtigt, at du kan motivere dig selv, da du vil arbejde meget selvstændigt.

Praktisk information:
Opstart vil være den 17. maj for den ene assistant site manager og den 1. juni 2021 for den anden assistant site manager. Du vil blive tilknyttet centret i Rødovre eller Valby.

Stillingen er et vikariat frem til 31. august 2021.

Arbejdstid vil være på 37 timer pr. uge i tidsrummet kl. 09.30-18.00 på hverdage og kl. 09.30-14.00 hver anden lørdag og enkelte søndage.
Der tilbydes en fast grundløn på 22.000 kr. om måneden samt mulighed for at opnå en slutbonus på op til 6000 kr. Bonus vurderes ud fra performance og budgetter.

Lyder stillingen interessant for dig? Så send gerne dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Fakta om jobbet
Jobb-ID57298
Antal platser2 st
Publicerad23 apr 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 17 maj
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön22.000 kr./md.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk