Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till RoskildeRoskilde

Customer Success Assistant søges til Swim & Fun

Er du en energisk person med flair for fremragende kundeservice og brænder du for at levere enestående service? Er du klar til at udforske en spændende branche? Så er denne stilling perfekt til dig!

Sök jobbet
Swim & Fun er en innovativ leder inden for swimmingpools, vandplejeartikler og pooltilbehør i Norden. De gør drømme om udendørs sjov og afslapning til virkelighed ved at tilbyde spændende produkter inden for pool- og spabranchen

På vegne af Swim & Fun søger vi dig som vil være en del af et ungt dynamisk kundeserviceteam, hvor du får mulighed for at hjælpe de danske kunder med at realisere deres pool- og spadrømme. Du bliver en dell af et team med frihed under ansvar, og hvor opgaverne planlægges indbyrdes.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:
• Besvarelse af telefonopkald og e-mails fra kunder.
• Håndtering af ordre og reklamationer.
• Vejledning om tekniske spørgsmål vedrørende pool udstyr, såsom varmepumper og filtersystemer.

Detta söker vi:

For at trives i denne rolle vil teknisk forståelse være en fordel, da du vil beskæftige dig med komplekse spørgsmål. Derudover skal du være fleksibel, da der kan forekomme tavle og mindre travle perioder.

Vi søger kandidater med følgende kvalifikationer:
• Minimum 1 års erfaring inden for telefonisk kundeservice.
• Stærke skriftlige kommunikationsevner.
• Professionel og serviceorienteret optræden i kundekontakt.
• Flydende i dansk (tale og skrift) samt evne til at kommunikere på engelsk. Svensk forståelse er en fordel.

Praktiske oplysninger:
• Opstart: januar
• Lokation: Roskilde
• Løn: Efter kvalifikationer

Rekrutteringsprocessen håndteres af StudentConsulting, og vi opfordrer dig til at sende din motiverede ansøgning og CV via stillingsopslaget på vores hjemmeside. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringsansvarlige, Monika Thomsen på Monika.thomsen@studentconsulting.com eller Trine Johansen på trine.johansen@studentconsulting.com.

Er du klar til at starte din karriere i en spændende branche? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73248
Antal platser1 st
Publicerad2 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelig kontortid
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com