Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till RoskildeRoskilde

Svensktalende kundeservicemedarbejder søges til Swim & Fun

Taler du svensk, brænder for at levere enestående kundeservice og har du samtidig en teknisk snilde? Så er du måske den nye kundeservicemedarbejder hos Swim & Fun!

Sök jobbet
Swim & Fun er en førende virksomhed indenfor levering af swimmingpools, vandplejeartikler og pooltilbehør i Norden. Deres kerneopgave er, at give mulighed for fysisk aktivitet, afslapning og kvalitetstid for familier. Dette realiseres ved at tilbyde pålidelige og banebrydende produkter inden for pool og spa, der prioriterer sikkerhed og innovation.

På vegne af Swim & Fun søger vi en svensktalende kundeservicemedarbejder, som har lyst til at blive en del af et dynamisk kundeserviceteam, hvor alle bliver hørt, og arbejdsopgaverne bliver godt fordelt i teamet.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:
- At besvare indkommende opkald fra primært svenske kunder
- Du vil ligeledes behandle ordrer og reklamationer samt besvare kundehenvendelser på mail
- Det er vigtigt, at du kan påtage en vejledende rolle, da kundehenvendelserne kan dreje sig om tekniske spørgsmål, herunder problemer med en varmepumpe eller et filtersystem mv.

Detta söker vi:

For at lykkes i denne rolle er det en fordel at have tekniske færdigheder, da du vil håndtere komplekse sager. Du skal desuden trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor både travle og mere stille perioder kan forekomme.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:
- Du har mindst 1 års erfaring med telefonisk kundeservice
- Du besidder stærke skriftlige kommunikationsevner
- Du optræder professionelt og serviceorienteret i din kundekontakt
- Du er flydende på svensk i både tale og skrift, samt er dygtig til at kommunikere på engelsk

Praktiske detaljer:
Opstart: Hurtigst muligt
Lokation: Roskilde
Stilling: Fuldtid
Løn: Efter kvalifikationer

Rekrutteringsprocessen håndteres af StudentConsulting, og vi opfordrer dig til at sende dit motiverede CV via stillingsopslaget på vores hjemmeside. Opstart er snarest muligt, og vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlige, Monika Thomsesn på Monika.thomsen@studentconsulting.com

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig og ansøg for at blive en del af det dedikerede team hos Swim & Fun!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72535
Antal platser1 st
Publicerad13 sep 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelig kontortid
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com