Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till SilkeborgSilkeborg

Systemudvikler søges til en af Danmarks største finansielle IT-virksomheder

Har du erfaring med Java og brænder du for softwareudvikling? Har du lyst til at blive en del af et velfungerende udviklingsteam i en attraktiv virksomhed? Så er denne stilling et match for dig!

Sök jobbet
Vi søger lige nu en systemudvikler, der skal arbejde med fullstack systemudvikling med fokus på backend-udvikling, men frontend-udvikling kan også forekomme. Du vil blive en del af at velfungerende agilt udviklingsteam, som har tæt kundekontakt med pengeinstitutterne og som netop er startet udviklingen af et større system fra bunden af.

Detta söker vi:

For at trives i stillingen er det vigtigt at du er i stand til at indgå fagligt og socialt i teamet samt at du kan være proaktiv på at drive både arbejdsopgaver og teamet fremad. Derudover har du en evne til hurtigt at sætte dig ind i nye værktøjer og er nysgerrig på at lære det komplekse forretningsdomæne at kende.

Desuden skal du kunne se dig selv i følgende:
- Du har erfaring med objektorienteret udvikling i Java, C# eller C++
- Du hat kendskab til og erfaring med RESTAPI’er og microservice-arkitektur.
- Det er en fordel med erfaring med Angular eller lignende frontend framework.
- Du har en relevant mellemlang eller videregående uddannelse inden for IT eller lignende.
- Du kan flydende dansk og kan kommunikere på engelsk.

Praktiske informationer:
Du vil blive ansat som konsulent hos en IT-konsulentvirksomhed og udfører arbejdsopgaver som systemudvikler hos en af de største finansielle IT-virksomheder. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.

Hvis du er nysgerrig på stillingen og har lyst til at være en del af en attraktiv virksomheds nye udvikling, så send dit CV og ansøgning med det samme. Vi leder efter en, der kan starte 1. januar 2024 eller før, og indkalder derfor løbende ind til samtaler.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlige Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com eller Emma Jepsen på emma.jepsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73393
Antal platser1 st
Publicerad10 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlm. kontortid
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com