Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Industri / ProduktionIndustri / Produktion Navigera till SkedsmoSkedsmo

Produksjonsmedarbeider søkes til fulltidsstilling på Frogner!

Er du teknisk anlagt, eller har bakgrunn innen produksjon? På vegne av vår kunde, Alimenta, søker vi nå etter dyktige produksjonsmedarbeidere til deres avdeling på Frogner. Er du ansvarsfull og initiativrik? Da kan dette være jobben for deg!

Sök jobbet
Alimenta er en totalleverandør til næringsmiddelindustrien. Alimenta betyr mat på latin, og det er mat de driver med. De leverer råvarer, sammensatte ingredienser, smaker og blandinger som inngår i produksjon hos store og små matprodusenter. Alimenta AS ble etablert i 2002 og arbeider med utvikling, salg og distribusjon av ingredienser til næringsmiddelindustrien i Norden. Deres fokus er på innovasjon og utvikling av eksisterende produkter hos deres kunder.

Alimenta tilbyr:
- Godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger
- Konkurransedyktige betingelser
- Jobb hos en stor og kjent aktør
- Referanse for fremtiden

Arbeidet vil være en 2-skiftsordning med arbeidstider 07:00-15:00 og 15:00-23:00. Oppstart vil være snarest. Dette er et engasjement med gode muligheter for langsiktighet.

Arbeidsoppgaver:
- Produksjon av varer
- Pakking av varer
- Arbeid med maskiner
- Forefallende arbeidsoppgaver

Detta söker vi:

Ønskede kvalifikasjoner:
-Gjerne fagbrev innen industriell matproduksjon
- Erfaring med produksjonsarbeid
- Fysisk god form da det kan forekomme en del tyngre løft
- Gode norskkunnskaper

Personlige egenskaper:
- Du er punktlig
- Du er effektiv og nøyaktig
- Du jobber godt under stress

Vi kontakter aktuelle søkere fortløpende, så legg inn en søknad allerede i dag! Du vil bli ansatt i StudentConsulting og leid ut til vår kunde.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69475
Antal platser2 st
Publicerad8 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se