Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till StavangerStavanger

TINE Meieriet Sola søker motiverte C/CE sjåfører til oppstart omgående!

Ønsker du å bidra til å skape et levende Norge? som sjåfør vil du få muligheten til å direkte påvirke verdikjeden og jobbe for en av Norges største og viktigste merkevarer.

Sök jobbet
TINE Gruppa er en ledende merkevareleverandør med lidenskap for tradisjon. De leverer merker som Jarlsberg, Norvegia, TINE Brunost, Biola og TINE Yoghurt. TINE eies av 10 000 melkebønder i samvirke og de jobber for at den norske befolkningen skal vektlegge god og sunn mat. De har meierier over hele landet i tillegg til hel- og deleide datterselskaper som blant annet Diplom-Is. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 22 milliarder kroner.

TINE kan tilby deg:
• god introduksjon, opplæring og veiledning, samt mulighet for utvikling på en trygg arbeidsplass
• godt arbeidsmiljø med drevne og dyktige kolleger med fokus på kontinuerlig forbedring
• erfaring fra en ledende dagligvarekjede og en av landets største merkevareleverandør

Dine sentrale arbeidsoppgaver:
• lasting, lossing og distribusjon av TINE sine produkter mellom anlegg og til kunder
• kjøre distribusjon til TINE sine faste kunder i Rogaland
• vedlikehold av kjøretøy og annet utstyr. Samt være en ambassadør, ivareta virksomhetens verdier og yte kundeservice

Arbeidstider er mandag til fredag dagtid, kan være både 6-14 og 6-16. Du har enten firedagers arbeidsuke med en fridag per uke eller vanlig femdagers uke. Oppstart er i slutten av juni og oppdraget varer til midten/slutten av august. Det er et krav at man kan jobbe hele perioden. Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og jobbe hos TINE.

Detta söker vi:

Du har førerkortklasse C og følgende kvalifikasjoner:
• gyldig YSK og digitalt sjåførkort
• erfaring som lastebilsjåfør
• gode kommunikasjonsevner på engelsk eller skandinavisk språk
• gjennomgått kurs i bruk av løftelem er en fordel

Vi søker deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren.

Høres dette interessant ut? Søk da vel!
Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76873
Antal platser2 st
Publicerad19 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 24 juni
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravC, CE

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com