Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till TromsøTromsø

TINE i Tromsø søker distribusjonssjåfør til vikariat med oppstart omgående!

Er du en erfaren C sjåfør og kunne tenke deg et vinteroppdrag i Tromsø for TINE Meierier? Ta kontakt i dag!

Sök jobbet
TINE Gruppa er en ledende merkevareleverandør med lidenskap for tradisjon. De leverer merker som Jarlsberg, Norvegia, TINE Brunost, Biola og TINE Yoghurt. TINE eies av 10 000 melkebønder i samvirke og de jobber for at den norske befolkningen skal vektlegge god og sunn mat. De har meierier over hele landet i tillegg til hel- og deleide datterselskaper som blant annet Diplom-Is. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 22 milliarder kroner.

TINE kan tilby deg god introduksjon, opplæring og veiledning i stillingen. Samt et godt arbeidsmiljø bestående av hyggelige og dyktige kolleger. Om du er tilreisende kan vi være behjelpelig med en plass å bo!

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være
• lasting, lossing og distribusjon til TINE sine faste kunder og mellom terminaler
• vedlikehold av kjøretøy og annet utstyr. Samt være en ambassadør, ivareta virksomhetens verdier og yte kundeservice

Arbeidstiden vil hovedsakelig pågå dagtid mandag til fredag kl. 06-14 eller kl. 07-15. Oppstart er så fort vi har funnet rett kandidat. Dette er et 100% vikariat med uvisst lengde. Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og leid ut til TINE.

Detta söker vi:

Du har førerkortklasse C og følgende kvalifikasjoner:
• gyldig YSK og digitalt sjåførkort, gjerne kurs i bruk av løftelem
• erfaring som distribusjonssjåfør
• gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk

Vi søker deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren.

Høres dette interessant ut? Søk da vel!
Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73514
Antal platser1 st
Publicerad21 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatumonsdag 22 november
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravC

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com