Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till TromsøTromsø

TINE Tromsø søker motivert lagermedarbeider og sjåfør i kombinert stilling!

Vi ser nå på vegne av vår kunde TINE etter deg som er en dyktig distribusjonssjåfør og motivert lagermedarbeider til kombinert vikariat i vakre Tromsø!

Sök jobbet
TINE Gruppa er en ledende merkevareleverandør med lidenskap for tradisjon. De leverer merker som Jarlsberg, Norvegia, TINE Brunost, Biola og TINE Yoghurt. TINE eies av 10 000 melkebønder i samvirke og de jobber for at den norske befolkningen skal vektlegge god og sunn mat. De har meierier over hele landet i tillegg til hel- og deleide datterselskaper som blant annet Diplom-Is. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 22 milliarder kroner.

TINE kan tilby deg god introduksjon, opplæring og veiledning i stillingen. Samt et godt arbeidsmiljø bestående av hyggelige og dyktige kolleger. Om du er tilreisende kan vi være behjelpelig med en plass å bo!

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være
• kjøre distribusjon til TINE sine faste kunder og mellom terminaler
• renhold og vedlikehold av bil etter TINEs retningslinjer
• plukking av varer på lageret med moderne systemer
• containerhåndtering, og annet øvrig terminalarbeid

Arbeidstiden vil hovedsakelig pågå dagtid mandag til fredag kl. 06-14 eller kl. 07-15. Du vil jobbe på både lager og som distribusjonssjåfør. Oppstart er så fort vi har funnet rett kandidat. Dette er et 100% vikariat med uvisst lengde. Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og leid ut til TINE.

Detta söker vi:

Du har følgende kvalifikasjoner
• førerkortklasse C, gyldig YSK og digitalt sjåførkort
• erfaring som distribusjonssjåfør
• gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk
• gjennomgått kurs i bruk av løftelem er en fordel

Vi søker deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren.

Høres dette interessant ut? Søk da vel!
Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69570
Antal platser1 st
Publicerad14 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 20 mars
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravC

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no