Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Industri / ProduktionIndustri / Produktion Navigera till TrondheimTrondheim

Er du vår nye Produksjonsmedarbeider?

For vår kunde i Trondheim søker vi nå etter en produksjonsmedarbeider til et vask og renseri. Har du erfaring fra sortering eller produksjon fra tidligere, vil det være en fordel.

Sök jobbet
Jobben vil være fordelt på to avdelinger, hvor den ene stillingen går ut på oppheng av rene klær og den andre innebærer pakking av tøy som skal kjøres ut til kunder.


På avdelingen hvor de nå tilsetter en ny kandidat som skal henge opp tøy, vil det være 10 timers arbeidsdager, og en ekstra dag fri hver uke. Manuelt henger man opp rene arbeidsklær på stativ, og her er det høye krav til effektivitet. Det er også en fordel om du kan å sette pris på repeterende og konkrete arbeidsoppgaver. På grunn av krav til hastighet og arbeidsmetodikk, er det en fordel om du liker å jobbe fysisk og ikke minst på team med andre, såvel som selvstendig.


Ved pakkestasjonen er arbeidstiden 07:00 til 15:10, eller 07:30- 17:10. Her vil arbeidsoppgavene bestå av å pakke tøyet etter størrelse og sorteres etter kunde, før det sendes ut til riktig bestiller.


For begge stillingene er det oppstart snarest, og intervjuer vil gjennomføres fortløpende.

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som:
- Jobber strukturert og effektivt
- Har grei dataforståelse
- Kan lese og forstå norsk
- Er i god fysisk form
- Trives med å produsere og jobbe konkret


Fakta om jobbet
Jobb-ID51449
Antal platser2 st
Publicerad24 jan 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatumtisdag 01 januari
SommarjobbNej
ArbetstiderHeltid. dagtid.
LönFast lønn.
Körkortskrav-

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no