Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Hotell / RestaurangHotell / Restaurang Navigera till UllensakerUllensaker

Vil du bli en del av verdens ledende aktør innen cateringlogistikk?

New Rest er spesialister på cateringlogistikk, og den eneste aktøren som er aktiv i alle deler av catering. Nå ser vi etter deg som er ydmyk, effektiv og ønsker å sikre balanserte og velsmakende måltider til Gardermoens flyavganger. Er det deg?

Sök jobbet
Newrest er spesialister på cateringlogistikk og har virksomhet i 57 land. Våre 29 500 dedikerte og talentfulle medarbeidere gjør det som skal til for å tilby forbrukerne balanserte og velsmakende måltider mens de respekterer hygiene- og matsikkerhetsstandarder nøye. Newrest den eneste operatøren som opererer i alle sektorer: catering for flyselskaper, basestasjoner, tog catering og detaljhandel. Ser du etter en fulltidsstilling innen catering? Da oppfordres du til å søke idag!

For å trives i denne rollen tror vi du har tidligere erfaring med matproduksjon og renhold, og at du brenner for yte god service. Du liker å holde på og holde styr på detaljer for å sikre at en god jobb blir gjort. Vi ser at du er en person som streber etter å få dine oppgaver klare i god tid.

Vår kunde tilbyr:
- Jobb i et ny oppstartet selskap
- Mulighet til en fysisk aktiv hverdag
- Bli en del av en super gjeng som støtter hverandre
- Gode arbeidsvilkår

Dette er et langsiktig engasjement, med jobb både morgen og kveld. Oppstart vil bli i slutten av oktober eller begynnelsen av november.

Arbeidsoppgaver:
- Lage mat i stor skala
- Jobbe i oppvask
- Klargjøring av mat til flyavganger
- Kutting av grønnsaker
- Smøre baguetter
- Tømming av matvogner
- Kassering av mat
- Lasting og lossing av oppvask fra oppvaskmaskin

Detta söker vi:

- Du må søke om godkjent bakgrunnskontroll fra luftfartstilsynet
- Du har mulighet til å jobbe morgen, kveld, og helg
- Du trives med å jobbe i et hektisk miljø
- Kjennskap til HACCP er en fordel, men ikke et krav
- Du kan jobbe godt selvstendig, og sammen med andre
- Du er løsningsorientert, og har et øye for detaljer
- Du ønsker å bidra til et positivt arbeidsmiljø

Du vil bli ansatt i StudentConsulting og utleid til vår kunde. Vi vurderer søknader fortløpende, så send inn din søknad idag!

Nyckelord: Mat, Kjøkken, Oppvask, Catering, Flyplass

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66467
Antal platser10 st
Publicerad21 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatummåndag 24 oktober
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se