Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till VejenVejen

Lagermedarbejdere søges til stort lager i Brørup

På vegne af vores kunde søger vi lagermedarbejdere med truckcertifikat. Din erfaring er mindre vigtig, så hvis du står og gerne vil have mere erfaring med din truckkørsel, er dette det rette job for dig.

Sök jobbet
Vores kunde er en familieejet virksomhed fra 1970. Igennem årene er virksomheden vokset, og i dag findes den i hele Norden. Det er et lager som forhandler og importerer dæk til hele norden.

Virksomheden går ind i en travl periode, og har derfor brug for flere medarbejdere for at kunne følge med, måske det er dig?

Om jobbet:
Arbejdsopgaverne består af containertømning eller Pick and Pack. Arbejdet er relativt simpelt, og man kommer hurtigt ind i arbejdsopgaverne og rutinerne. Containertømning foregår manuelt, så man skal være indstillet på at løfte en del i løbet af vagten. Dækkene er dog ikke så tunge, og der er et transportbånd fra containeren til burene, hvor dækkene skal stables.

Pick and Pack foregår med truck og håndscanner. Der anvendes både gaffeltrucks, stablere og på sigt smalgangstrucks (man må derfor ikke lide af højdeskræk). Der forekommer også manuelt arbejde i denne afdeling.

Virksomheden tilbyder:
• Høj anciennitet blandt medarbejdere og sundt arbejdsmiljø
• Sidemandsoplæring, og altid kollegaer man kan spørge til råds
• En virksomhed hvor man værdsætter og passer godt på medarbejderne. Der afholdes forskellige firmafester i løbet af året.
• Billig frokostordning, samt der vil være Vand, the og kaffe som kan benyttes gratis i løbet af dagen.

Detta söker vi:

Vi forventer af dig:
• En positiv indstilling og engagement for at være en del af holdet.
• Du skal have lysten og motivationen for at lære.
• Truckcertifikat og B-kørekort. Man behøver ikke nødvendigvis være så erfaren med truckkørsel, så længe man har viljen og lysten til at lære.
• Mødestabil og fleksibel.
• Skal kunne anvende en håndscanner. Simpelt at lære.

Praktiske informationer:
Arbejdstiderne ligger man-tors 8.45-17.30 og fredag 9-16.
Lønnen er 152 kr. inklusive tillæg. Stillingen er med opstart umiddelbart efter påske og er et vikariat, der strækker sig til udgangen af juni med gode muligheder for forlængelse, hvis der er et gensidigt match.

I forbindelse med denne rekruttering indsamler vi straffeattest samt referencer.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69344
Antal platser10 st
Publicerad2 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk