Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till VejleVejle

Lagermedarbejdere søges til stort lager i Billund!

Vil du blive en del af en stor velrenomeret virksomhed med mange muligheder? Lige nu søger vi lagermedarbejdere med forskellig grad af erfaring til virksomhedens mange lagerafdelinger.

Sök jobbet
Som lagermedarbejder vil du være en vigtig del af virksomhedens daglige drift i et team med mange engagerede kollegaer. Du vil komme til at arbejde et sted, hvor der er gode ordnede vilkår, og hvor værdier som bl.a. ansvarlighed og åbenhed gennemsyrer dagligdagen. Der er fra ledelsens side et stort fokus på medarbejdertrivsel og at arbejdsmiljøet er godt.

Vi søger løbende vikarer til flere forskellige roller som f.eks. pluk, pak, autostore, truckkørsel mv. Til nogle af stillingerne kræver det, at du har noget lagererfaring fra tidligere og har truckcertifikat, og til andre stillinger er det vigtigste ikke erfaring, men at du har lysten til at lære og interessen for et job, hvor du er fysisk aktiv og på benene hele dagen.

Eksempler på arbejdsopgaver:
- Plukke varer og placere dem på deres rette plads ved brug af Ergomover (kræver ikke certifikat)
- Pluk til autostore
- Pak af varer til forsendelse
- Containertømning med truck

Detta söker vi:

For at få succes i jobbet kræver det, at du kan lide, at tingene nogle gange går lidt stærkt, og at du har forskellige mål i løbet af dagen, som du skal opnå f.eks. ift. hvor mange pluk du skal nå.

Det er desuden vigtigt at
- du kan tale og forstå dansk (engelsk er ikke et krav).
- du er en holdspiller og har en god arbejdsmoral
- du er grundig selvom tingene går stærkt

Arbejdstiderne til de konkrete stillinger vi lige nu har i spil ligger mandag-torsdag i tidsrummet 12-21 og der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Hvis du er mere interesseret i at arbejde på et daghold, skal du endelig ikke afholde dig fra at søge alligevel, da vi løbende rekrutterer til andre stillinger afdelinger også. Du vil starte i et vikariat igennem StudentConsulting med henblik på en fastansættelse hos virksomheden, hvis der er et gensidigt match. Lønnen du vil blive tilbudt ligger totalt på 153,41 kr/timen.

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning hurtigst muligt. Vi ansætter løbende med mulighed for Try and hire!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76982
Antal platser2 st
Publicerad28 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til fredag i tidsrummet 12-21 (37 timer om ugen) Også mulighed for dagvagter
Lön153,41 i timen
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com