Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Drift / UnderhållDrift / Underhåll Navigera till VejleVejle

Oprydningsmedarbejder søges til udendørs arbejdsplads

Kan du lide at arbejde selvstændigt, at bruge din krop dagen igennem og samtidigt være udenfor i det gode danske sommervejr? Så har vi måske jobbet til dig.

Sök jobbet
Vi søger lige nu en oprydder til en arbejdsplads i Billund. Arbejdsopgaverne vil primært bestå i manuelt oprydningsarbejde som bl.a. at fjerne tomme paller, feje, indsamling og bortskaffelse af affaldsmateriale, samt andre forefaldende opgaver relateret til byggepladsens oprydning. Du vil skulle køre gaffeltruck for at kunne løse nogle af opgaverne, men truckkørsel vil udgøre en mindre del af din arbejdsdag, da arbejdet primært er af manuel karakter.

Vikariatet er relativt kort, men der vil være rigtig gode muligheder for efterfølgende at blive tilbudt en mere fast stilling f.eks. på vores kundes store lager. Vores kunden er en stor velrenoveret virksomhed med mange muligheder.

Detta söker vi:

Til opgaven søger vi dig der:

Har truck certifikat
Er fysisk robust og i god form
Kan arbejde selvstændigt og tage initiativ
Har en positiv indstilling og en god arbejdsmoral
Erfaring fra lignende arbejde er en fordel, dog ikke et krav

Du vil blive ansat i en kort men intensiv arbejdsperiode gennem StudentConsulting med mulighed for at tjene en god løn. Vi søger dig der kan tiltræde hurtigst muligt. Dine vagter vil ligge i tidsrummet mandag til fredag mellem kl. 7-15 (7-14.30 om fredagen).

Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du sende os dit CV og en kort ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76725
Antal platser1 st
Publicerad11 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 01 juli
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til fredag 7-15
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriDrift / Underhåll

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com