Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Industri / ProduktionIndustri / Produktion Navigera till VestbyVestby

Ønsker du jobb i et toppmoderne produksjonsanlegg i Vestby?

Vi søker deg som ønsker å være med å gjøre en nyetablert arbeidsplass til et enda bedre sted å være. Trives du i et produksjonsmiljø, har erfaring med produksjonsarbeid og er en hjelpsom kollega? Da kan du være nettopp den vi ser etter!

Sök jobbet
Vi tilbyr en heltidsstilling i et anerkjent og solid firma med arbeidssted i Vestby. Her foreligger det gode lønnsbetingelser og grundig opplæring. Dette er et flunkende nytt produksjonsanlegg som byr på spennende utfordringer for rett person. Stillingen vil gi deg muligheten til å utvikle dine kunnskaper innen produksjon og næringsmiddelindustrien og arbeide i team sammen med dyktige kolleger!

Arbeidsoppgaver:
- Oppgavene kan være variert men hovedsakelig er å bidra til å holde produksjonen i gang sammen med kundens fast ansatte.
- Rydding og vedlikehold i produksjonslokalet.
- Stable kasser og plassere disse på korrekt sted.
- Noe truckkjøring kan forekomme, dersom du har truckførerbevis.
- Annet forfallende arbeid som kan oppstå.

Arbeidstid:
Ukene vil basere seg på en tre-skiftordning, så det er avgjørende at du ønsker å ta del av en slik type ordning og kan komme deg til jobb på de ulike tidspunktene. Dagskift er kl. 07:30-15:00, kveldsskift er kl. 14:00-23:23, mens nattskift er kl. 22:30-07:50.

Oppstart er omgående. Varighet på engasjementet er ut juli 2021. Du må derfor være tilgjengelig for arbeid i sommerferien. For rett person kan det foreligge muligheter i etterkant av dette.

Ser arbeidsoppgavene interessante ut og tenker du at dette kan være noe for deg? Så søk allerede i dag. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende. Du vil bli ansatt igjennom StudentConsulting og utleid til vår kunde

Detta söker vi:

Hvem er du?
- Du har erfaring fra jobb i produksjon.
- Du liker fysisk arbeid og kan trives i et produksjonsmiljø.
- Du arbeider strukturert og liker å ha det ryddig rundt deg.
- Du må kunne jobbe 3-skift - dag, kveld og natt. Dette er et krav.
- Du er motivert og engasjert!
- Truckkort T1 er en fordel.


Fakta om jobbet
Jobb-ID57037
Antal platser4 st
Publicerad7 apr 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se