Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to Technology / EngineerTechnology / Engineer Go to GöteborgGöteborg

Elektronikingenjör till LexEnergy

Vill du vara med och revolutionera elektrifieringen? Brinner du för att driva innovation och utveckla hållbara lösningar? Då är det dig vi söker!

Apply
LexEnergy är en snabbt växande startup som sätter nya standarder inom laddinfrastrukturen. Med fokus på banbrytande teknologi tillhandahåller LexEnergy hållbara energilösningar som går i linje med den ökande efterfrågan på grön energi och mobilitet. Med den patenterade lösningen LexHub möjliggör bolaget, tillsammans med laddoperatorer, dagligvaruhandel och fastighetsbolag, snabbladdning i stadsmiljö. Med LexEnergys teknik levereras pålitlig laddning, utan att anstränga den befintliga infrastrukturen.

Läs mer om LexEnergy på deras hemsida: www.lexenergy.io

LexEnergy växer och söker nu en Elektronikingenjör som brinner för att driva innovation och utveckla hållbara lösningar! Som Elektronikingenjör kommer du att spela en avgörande roll i designprocessen för labbstationen LexHub, där du är med från konceptfasen till den färdiga produkten. Dina insatser kommer ha en direkt påverkan på tillgängligheten och effektiviteten för snabbladdning av elfordon, vilket främjar positiv miljöförändring. Hos LexEnergy får du möjligheten att vara en del av en inspirerande och öppen miljö som ständigt strävar efter att ligga i framkant av innovation.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå utav:

• Utveckla och designa systemet
• Testning, felsökning och verifiering av hårdvarudesign
• Samarbeta tvärfunktionellt med andra team, bland annat mekanisk design, mjukvaruutveckling och produktion
• Kontakt med underleverantörer

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

We are looking for:

Vi söker dig som:

• Har relevant högskole-/universitetsutbildning, exempelvis inom mekatronik eller elektroteknik
• Besitter god hårdvarukunskap inom elektronik
• Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är:

• Erfarenhet av elsystem, kraftelektronik och batterier
• B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som trivs i en dynamisk och snabbt växande miljö. Du visar en stark vilja att kontinuerligt förvärva ny kunskap och är en problemlösare ända ut i fingerspetsarna. Du tar målmedvetet itu utmaningar du ställs inför och har förmågan att äga ansvar för dina arbetsuppgifter. Initiativtagande är en av dina framstående egenskaper likväl som du visar en stark kommunikativ förmåga samt att skapa relationer både internt och externt.

Passar ovan på dig? Sök redan idag, urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Apply

Facts about the job
Job-ID74385
Number of vacancies1
Published26 Jan 2024
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeConsultant commission
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
Profession categoryTechnology / Engineer

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com