Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to SalesSales Go to KøbenhavnKøbenhavn

Bliv et kørende salgstalent hos et webbureau i København

Er du klar til at tage springet ind i en verden af opsøgende salg, og vil du være med til at sælge topkvalitetsprodukter til B2B kunder? Vi søger et salgstalent, der brænder for at levere værdiskabende produkter og skabe enestående kundeoplevelser.

Apply
I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel og udvikling. Du tilbydes ikke bare et job, men en mulighed for at være en del af noget større, hvor dine ideer og initiativer virkelig betyder noget.

Om stillingen:
Dine opgaver vil være alsidige og udfordrende. Du vil ikke kun være ansvarlig for at nå ud til interessante B2B kunder via telefonen, men også for at føre dine egne møder og præsentere de værdiskabende løsninger som en kørende salgskonsulent. Onsdage er ofte afsat til træning, så du kan konstant forfine dine færdigheder og nå nye højder!

Din arbejdsuge vil bestå af følgende:
- To gange om ugen, opsøger du potentielle kunder gennem koldt kanvas-salg og booker møder til dig selv.
- Du planlægger og gennemfører personlige kundemøder som en kørende salgskonsulent.
- Du præsenterer og sælger webbaserede løsninger til B2B-kunder.
- Du står for forhandlinger og udarbejdelse af kontrakter med kunderne.

We are looking for:

Vi søger en person med et stærkt gå-på-mod og en passion for salg. Derudover har du en naturlig evne til at skabe gode relationer. Kort sagt, hvis du brænder for salg og er klar til at tage det næste skridt i din karriere, så er dette jobbet for dig!

Derudover skal du kunne se dig selv i følgende:
- Du har cirka 1 års erfaring med kold kanvas-salg som f.eks. salgskonsulent, kørende sælger eller mødebooker.
- Det er den fordel hvis du har egen bil, så du nemt kan besøge dine kunder (Du bliver afregnet efter statens km. Takst).

Praktisk information og rekrutteringsprocessen:
Opstart: 1. maj
Løn: Efter kvalifikationer
Arbejdstid: Fuldtid
Lokation: København, Ballerup.

StudentConsulting håndterer den indledningsvise del af rekrutteringsprocessen, men du vil blive ansat direkte hos virksomheden. Ved spørgsmål er du velkommende til at kontakte rekrutteringskonsulent Emma Jepsen på emma.jepsen@studentconsulting.com.

Vi holder løbende samtaler, så sendt dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Som del af rekrutteringsprocessen må du meget gerne tage personlighedstesten på din SC-profil!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Apply

Facts about the job
Job-ID75167
Number of vacancies1
Published12 Mar 2024
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeRecruitment
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hoursMandag til fredag.
SalaryEfter kvalifikationer.
Driving license requirements-
Profession categorySales

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com