Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to Customer serviceCustomer service Go to KøbenhavnKøbenhavn

Drømmer du om at flytte til Danmark?

Ønsker du at få relevant erhvervserfaring og optimere dit CV? Eller er du frisk på at bo, arbejde og opleve den danske kultur?

Apply
I StudentConsulting har vi løbende ledige stillinger, hvor vi søger norsktalende medarbejdere. Vi tilbyder stillinger inden for områder som IT, administration, kundeservice, HR, markedsføring og kommunikation, salg, administration, økonomi, produktion, logistik og transport. Der er derfor gode muligheder for dig, der ønsker at flytte til og arbejde i Danmark.

We are looking for:

Vi søger norsktalende profiler til kommende stillinger. Vi rekrutterer både til almindelige fuldtidsstillinger og deltid af både kort og længere varighed. Arbejdsopgaverne vil ligeledes variere alt efter stillingen.

Praktiske informationer:
Hvis du taler flydende norsk og er interesseret i at flytte til og arbejde i Danmark, så er du velkommen til at søge via linket her i annoncen. Vi vil tage kontakt til dig ligeså snart vi har en stilling, der kunne være et match for dig.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan det er at bo og arbejde I Danmark, kan du kontakte vores norske kollega Marthe, som selv er flyttet fra Norge til Danmark. Du kan kontakte Marthe på telefon +45 33605837 eller på mail marthe.sivertsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Apply

Facts about the job
Job-ID74204
Number of vacancies1
Published16 Jan 2024
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeInternal
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hoursAfhænger af stillingen
SalaryAfhænger af stillingen
Driving license requirements-
Profession categoryCustomer service

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.com