Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to Logistics / transportLogistics / transport Go to LinköpingLinköping

C & CE förare sökes till kund i Linköping - Start maj månad.

Nu söker vi dig som vill hugga tag i sommarjobbet tidigt, var med ett glatt gäng i ett renommerat företag, säkra din plats idag!

Apply
Huvudsakliga arbetsuppgifter.

Nu söker vi chaufförer med C eller CE-behörighet till kundens central här i Linköping där man kommer köra huvudsakligen livsmedel på pall och bur, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på ser du till att kundens butiker får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid från centralen.

Tjänsten avser säsongsanställning för sommaren på heltid med start från maj månad till augusti ut med möjlighet till förlängning och eventuellt en tidigare start beroende på orderingång.
Arbetstid är 05:00-16:00 eller 05:00-14:00.

We are looking for:

Vi söker dig som både är ny i branschen men också dig med erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.
Körkort klass C som lägst men gärna E kort som starkt meriterande samt digitalt förarkort, truckkort A och yrkeskompetensbevis (YKB)

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta ansvarig kontaktperson i annonsen.

Apply

Facts about the job
Job-ID75280
Number of vacancies3
Published18 Mar 2024
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeConsultant commission
Duration3-6 months
Start dateMonday 13 May
Summer jobYes
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
Profession categoryLogistics / transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com