Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to Customer serviceCustomer service Go to MalmöMalmö

Direktrekrytering till Bredband2s kundtjänst

Är du driven, engagerad och trivs med ett serviceinriktat arbete? Då har vi den perfekta tjänsten som kundtjänstmedarbetare på Bredband2!

Apply
Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett starkt och kreativt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största leverantör av fiberbaserade tjänster och förser dagligen över en halv miljon kunder med internet såväl hemma som på jobbet. De erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder.

I rollen som kundtjänstmedarbetare får du möjligheten att utveckla din tekniska kompetens som din förmåga att ta dig an kunder. Med tiden kommer du att ta del av fler utbildningar inom allt från portaler, chatt, IP-telefoni och fakturahantering. I ditt dagliga arbete får du nära coaching och stöttning av din närmsta teamchef där både arbetet och trivseln diskuteras. God arbetsmiljö och utveckling är högt prioriterat. Egna idéer och initiativ är varmt välkomna för att förbättra arbetssättet.

De främsta arbetsuppgifterna kommer vara att ta emot inkommande telefonsamtal från privatkunder samt hantera frågor via mejl och chatt. Din viktigaste arbetsuppgift kommer vara att ge kunderna bästa möjliga service samt hjälpa de utifrån deras behov. Du kommer även arbeta med teknisk support, felsökning samt diverse administrativa arbetsuppgifter kopplade till telefonsamtalen.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir direktanställd av Bredband2. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider, måndag - fredag, men även kvällsarbete kan förekomma. Anställningsgraden är 100% och tjänsten startar den 15 maj 2024.

We are looking for:

- Dig som har tidigare erfarenhet av kundbemötande och gillar att ge support
- Dig som är driven, engagerad och målmedveten
- Dig som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av teknisk support

Bredband2 är certifierade inom Great Place To Work, vilket innebär att de är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varje dag satsar de på utveckling, uppskattning och gemenskap gentemot medarbetare och ledare i organisationen. Feedback är en viktig del av deras kultur och varje månad mäter de hur nöjda medarbetarna är och vilka frågor de ska jobba extra mycket med under kommande månad. Hos Bredband2 får du chans att påverka din arbetsplats på riktigt!

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Apply

Facts about the job
Job-ID75644
Number of vacancies3
Published9 Apr 2024
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeRecruitment
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
CityMalmö
Profession categoryCustomer service

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com