Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to FinanceFinance Go to OsloOslo

Student og ønsker å utvikle deg innen regnskap?

På vegne av et av Europas ledende fintech selskaper, ser vi nå etter to engasjerte studenter til å jobbe deltid innen regnskap. Dette er en god mulighet for deg til å få relevant arbeidserfaring innen regnskap i et spennende internasjonalt selskap!

Apply
Du vil bli en del av et arbeidsmiljø bestående av 50 ansatte, og inngå i et inkluderende team på 3 personer.

Dine arbeidsoppgaver vil være:
- Behandling av utgående og inngående fakturaer
- Bilags- og bokføring
- Oppfølging mot leverandører samt fakturagodkjenning
- Annet forefallende arbeidsoppgaver tilknyttet avdelingen

We are looking for:

Kvalifikasjoner:
- Du begynner på siste året på bachelor innen økonomi/regnskap
- Du har interesse og forståelse for regnskap
- Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
- God systemforståelse og problemløsningsevne

Vi ser etter deg som er nøyaktig og har evnen til å jobbe organisert og strukturert, i tillegg til at du er pålitelig og har gode analytiske ferdigheter.

Dette er et 30% engasjement gjennom StudentConsulting med varighet ut året 2024, med mulighet for forlengelse. Ønsket oppstart er snarest i løpet av mai. Det er også muligheter for å jobbe mer i perioder. Vår kunde holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo og arbeidstider er vanlige kontortider med mye fleksibilitet. Gjerne presiser i din søknad når du kan tiltre stillingen.

Søk i dag hvis du er interessert i å bli en del av teamet og få en verdifull erfaring! Vi i StudentConsulting tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende.

Apply

Facts about the job
Job-ID76189
Number of vacancies2
Published8 May 2024
Application deadline-
ExtentPart time/Extra
Commission typeConsultant commission
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
CityOslo
Profession categoryFinance

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på unge i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi besatt over 20 000 stillinger det siste året. Deltidsjobber ved siden av studiene er svært verdifullt for deg som student. Dette er en ypperlig mulighet til å tjene litt ekstra, samtidig som det gir deg en nyttig erfaring og en fot innenfor i næringslivet. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com