Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to ITIT Go to VäxjöVäxjö

Vi söker en erfaren IT-konsult som vill vara med på en spännande resa

Vill du vara med på en resa där du får möjligheten att vara med och bidra och påverka, då kan denna tjänst vara något för dig.

Apply
Vi söker just nu för kunds räkning dig som är erfaren IT-konsult och som har varit med i branschen i några år. Företaget som vi hjälper i denna rekryteringsprocess heter Dizparc som är ett företag som hjälper sina kunder i deras nästa steg till digital utveckling.

Dizparcs ambition är att erbjuda de senaste lösningarna branschen har att erbjuda.

Vi letar efter dig med ett starkt IT intresse och som har arbetat några år i branschen. Du har en passion för digitalisering och ser nya möjligheter. Du som söker ska vara lyhörd och trivas med att vara ute hos kunden, där du ansvarar för deras affär och intressen. Dina uppgifter kan variera från slutrapport till rådgivning och strategisk utveckling samt ny kundsbearbetning.

Vi letar efter dig som eventuellt har erfarenhet av att driva eget företag eller har varit aktivt involverad i att leda projekt framåt. Du kommer att spela en viktig roll i att driva deras kontor i Växjö framåt och vara med och utveckla det.

Dizparcs uppdrag omfattar en rad tjänster och områden, inklusive Azure, Office 365, Windows klient-/serverlösningar, vitalisering, nätverk och säkerhet. En betydande del i arbetet handlar om att skapa och erbjuda moderna moln- och infrastrukturlösningar. I rollen kommer du att samarbeta med deras företagskunder och i vissa fall agera som deras IT-avdelning. Arbetsuppgifterna kräver därför en viss teknisk bredd och kräver kontinuerlig utveckling av deras kunders IT-miljöer

We are looking for:

För att trivas i rollen behöver du vara en relationsskapare och har ett starkt driv att göra det bästa för dina kunder. Det är viktigt att du är en person gillar att ta eget ansvar och ser till att hålla ordning och reda i ditt arbete. Vi söker dig som är en entreprenör in i fingerspetsarna och som trivs med att ta eget ansvar.

Vill du ta nästa steg i din karriär där du får möjligheten att vara med och bidra till att utveckla verksamheten i Växjö. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apply

Facts about the job
Job-ID75224
Number of vacancies1
Published14 Mar 2024
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeRecruitment
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirementsB
Profession categoryIT

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com