Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till AskerAsker

Er du en IT-student med teft for innovative løsninger?

Vil du være med å forme fremtiden for finansielle tjenester og reguleringer? Nordic Issuer skal styrke sitt team og søker nå en dyktig deltidsutvikler med fokus på .NET teknologi.

Sök jobbet
Nordic Issuer er et innovativt fintech/regtech selskap med fokus på å levere løsninger til bank- og finansinstitusjoner, advokatbransjen og dialog med regulatoriske myndigheter. Selskapet leverer digitale verdipapirregister- og meglerløsninger til et stort antall nordiske selskaper, i tillegg til at de leverer digitale løsninger innen KYC/AML. Selskapet er i en vekstfase og trenger å styrke organisasjonen med flere flinke utviklere.

Som deltidsutvikler vil du bli en del av et dyktig utviklerteam på 8 kollegaer hvor dere samarbeider tett, og samtidig har eget ansvar for mindre oppgaver i en rekke spennende prosjekter. Kontoret har lokaler på Billingstad, med nærhet til kollektivtrafikk i form av både buss og tog, og det er også god plass i parkeringshus under kontorbygg.

Nordic Issuer kan tilby:
- En spennende stilling i et fremtidsrettet og innovativt selskap
- Muligheter for fulltidsstilling på sikt
- God erfaring med opplæring og oppfølging av studenter
- Et profesjonelt miljø med muligheter for personlig og faglig utvikling
- Sosiale arrangementer og inkludert lunsj i kantine
- Konkurransedyktige betingelser

Din rolle som deltidsutvikler innebærer:
- Bidra med utvikling og vedlikehold av Nordic Issuer sine løsninger
- Tett samarbeid med erfarne utviklere og analytikere for å avdekke problemer og levere innovative løsninger
- Implementere og forbedre funksjonalitet, ytelse og brukervennlighet
- Kodevurderinger og teknisk dokumentasjon

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Du starter på siste året på bachelor eller master innenfor IT
- Gode karakterer
- Kjennskap til .Net, C#, HTML, CSS og JavaScript
- Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Vi ønsker oss deg som er ambisiøs, læringsvillig, og som ønsker å utvikle deg. Du er en problemløser med en interesse for programvareutvikling, og du tar utfordringer på strak arm. Du har ønske om å levere høy kvalitet, og du trives med å jobbe i et team. I tillegg til dette er du initiativrik og deler dine kunnskaper med kollegaer.

For en lærevillig og motivert IT-student er dette en fast stilling på 40% hos Nordic Issuer med oppstart i august 2024! Kjernetid på kontoret er mellom kl. 09.00 - 15.00, men det er noe fleksibilitet. Vennligst last opp karakterutskrift ved din søknad. Vi i StudentConsulting tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende.

Er det deg vi ser etter? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75812
Antal platser1 st
Publicerad19 apr 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på unge i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi besatt over 20 000 stillinger det siste året. Deltidsjobber ved siden av studiene er svært verdifullt for deg som student. Dette er en ypperlig mulighet til å tjene litt ekstra, samtidig som det gir deg en nyttig erfaring og en fot innenfor i næringslivet. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com