Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till GlostrupGlostrup

UPS søker norsktalende kundeservicemedarbeidere

Brenner du for å arbeide med kundeservice og kommunikasjon i den pulserende storby København? Vil du være en del av en internasjonal logistikkvirksomhet, hvor din utvikling og trivsel prioriteres? Så er det deg vi ser etter.

Sök jobbet
På vegne av vår kunde UPS ser vi etter norsktalende medarbeidere til deres kundeserviceteam i Glostrup. Hos UPS blir du en del av et profesjonelt miljø og du kan forvente en kundeservicestilling utover det vanlige!

Dine hovedoppgaver vil være telefonisk og skriftlig rådgivning av kunder. Du vil motta henvendelser fra både B2B og B2C kunder, og du skal håndtere forskjellige henvendelser av både lettere og mer kompliserte saker. Derfor får du et bredt kjennskap til kundeservice, saksbehandling og kommunikative oppgaver.

Hos UPS blir du en del av en dedikert arbeidsplass, som går opp i medarbeidernes utvikling. Derfor er UPS det opplagte valg, hvis du drømmer om å flytte til Danmark og hurtig få en trygg og sosial hverdag. Om det er behov, så vil vi gjerne hjelpe med tips og triks rundt det praktiske omkring det å flytte fra Norge til Danmark.

UPS tilbyr:
- Spennende utviklingsmuligheter
- En rekke verktøy og kompetanse som du kan bruke både på et personlig og arbeidsmessig plan gjennom hele livet.
- Et fortreffelig arbeidsmiljø med mange morsomme og sosiale arrangementer planlagt av ”personalklubben”.

Detta söker vi:

Vi søker deg som snakker og forstår norsk på et høyt nivå. Det er ikke et krav at du tidligere har arbeidet i en lignende stilling - dog et stort pluss hvis du før har vært i en stilling, hvor du har hatt kundekontakt.

Vi leter etter medarbeidere, som kan si ja til nedenstående:
- Er serviceinnstilt og har et ønske om å lære
- Positiv lagspiller som motiveres av å hjelpe kunder over telefon og e-post
- Forstår engelsk på et høyt nivå
- Har interesse for IT, kommunikasjon og kundeservice

Du vil bli ansatt direkte hos UPS i fast fulltidsstilling, hvor arbeidstiden ligger i tidsrommet fra mandag til fredag 08:00-19:00.

Høres dette spennende ut? Søk allerede i dag via lenken. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75561
Antal platser2 st
Publicerad5 apr 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com