Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till HamarHamar

Varebilsjåfører søkes sommervikariat i Hamar!

På vegne av en av Norges største aktører innen post og pakker, søker vi flere varebilsjåfører til sommervikariat.

Sök jobbet
Dette er et nordisk konsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innen post og logistikk, og bidrar til å sikrestille privatpersoner og bedrifter med post og pakker. Kunne du tenke deg å være med på reisen videre? Du vil få tilstrekkelig introduksjon, opplæring og veiledning i jobben. Du vil i tillegg tilegne deg verdifull erfaring fra en ledende aktør innen distribusjon og varelevering.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være
• lasting av pakker på egen bil
• utkjøring av pakker, aviser og post til kunder
• kundebehandling, og vedlikehold og klargjøring av utstyr

Arbeidstider er hovedsakelig dagtid og heltid, men det er noe behov for personer til litt mindre stillinger som primært jobber kl. 16-21. Du vil bli ansatt hos Studentconsulting, og jobbe hos vår kunde. Oppstart er uke 23 og vikariatet varer i første omgang ut uke 33.

Detta söker vi:

Du har førerkortklasse B og følgende kvalifikasjoner:
• plettfri vandel, det må søkes politiattest
• gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk
• relevant erfaring er en fordel
• du må ha hatt førerkortklasse B i minst 2 år

Det er i tillegg ønskelig at du er er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig varebilsjåfør og i god fysisk form.

Høres dette interessant ut? Søk i dag! Vi tar kontakt og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75557
Antal platser10 st
Publicerad5 apr 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 03 juni
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravB

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com