Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till OsloOslo

Bidra med å skape gode kundeopplevelser for OBOS sine kunder!

På vegne av OBOS ser vi nå etter tre engasjerte og motiverte Kundebehandlere til deres avdeling for Innbetalingsservice!

Sök jobbet
Innbetalingsservice er en del av divisjonen Forvaltning og rådgivning i OBOS-konsernet. Avdelingen er ansvarlig for utfakturering og innkreving av felleskostnader/husleie for selskap OBOS forvalter, samt OBOS sine egne selskap. Innbetalingsservice er en sentral og viktig enhet i OBOS og består av 19 ansatte. De er i en spennende periode hvor de jobber med små og store prosjekter, og utvider derfor teamet!

Som Kundebehandler vil du behandle innkommende kundehenvendelser på telefon og mail, hovedsakelig telefon. Du vil være en viktig bidragsyter til at avdelingen leverer på sine daglige mål. Du vil møte gode og engasjerte kollegaer i et fagmiljø med stor takhøyde.

Detta söker vi:

Vi er på utkikk etter deg som har:
- Bachelor innen økonomi, administrasjon eller liknende (er en fordel, men ikke et krav)
- Relevant erfaring fra kundesenter og kundehenvendelser på telefon er ønskelig
- Gode kommunikasjonsevner på norsk

For å trives i denne rollen er du komfortabel med telefon som arbeidsverktøy og motiveres av å ha mange telefonsamtaler i løpet av en dag. Samtidig har du en utpreget serviceinnstilling og har stort pågangsmot. Du er også en bidragsyter til et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø.

Hva kan OBOS tilby deg?
- Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe der. I tillegg er de opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos OBOS får du en jobb med mening!

- I OBOS er det gode muligheter! OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom og de er opptatt av at du skal få utvikle deg og oppfylle din karrieredrøm. De kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

- OBOS investerer i egne ansatte og har gode ordninger som blant annet fleksitid, sommertid og muligheter for hjemmekontor.

- Hos OBOS vil du lett bli kjent på tvers av avdelinger da hele Forvaltningsdivisjonen sitter samlet i nye, freshe lokaler på Oslo K, i Kværnerbyen. De har fokus på samhandling på tvers av avdelinger og kan friste med shuffelboard, foosball og dart for å nevne noe.

Dette er et 100% engasjement gjennom oss i StudentConsulting på 6 måneder, med muligheter for forlengelse. Ønsket oppstart er snarest, senest i løpet av mai. Det vil være muligheter for å ta noe ferie fra august, men du må kunne jobbe hele juli. Arbeidstider er mandag-fredag kl. 08.00-16.00.

Før Obos ønsker den rette kandidaten velkommen, vil det bli gjennomført en kredittsjekk. Aktuelle kandidater vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende, så send inn din CV allerede i dag!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75991
Antal platser3 st
Publicerad29 apr 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriKundservice

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com