Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till OsloOslo

Er du en regnskapsarbeider på jakt etter nye utfordringer?

På vegne av vår kunde ser vi nå etter en regnskapsmedarbeider til økonomiavdelingen!

Sök jobbet
I stillingen som regnskapsmedarbeider vil du arbeide i team med 3 andre som jobber med økonomi og regnskap, samt å rapportere til økonomisjef. Arbeidsoppgavene dine vil være å bistå økonomiavdelingen med kontroll av reiseregninger, bilagsregistrering, oppfølging av kunde- og leverandørreskontro i Unit4 og andre regnskapsrelaterte oppgaver på avdelingen.

Detta söker vi:

Vi ser etter deg med:
- Minst 2 års erfaring fra behandling av reiseregninger
- Relevant utdanning er en fordel
- Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
- Erfaring med Unit4, SAP og Agresso
- Kjennskap til regelverket for reiseregninger og kan jobbe selvstendig med behandling av reiseregninger

Kandidaten vi ser etter har god regnskapsforståelse, er selvgående og tar ansvar. Vi ser etter deg som er engasjert, ivrig etter å lære og har et ønske om fremdrift og utvikling i bransjen.

Dette er i utgangspunktet en 100% stilling, men kan reduseres til maksimalt 70% etter behov. Dette er i første omgang et engasjement på 6 måneder gjennom StudentConsulting og ønsket oppstart er snarest. Arbeidstiden er mandag til fredag, kl. 08:00-15:45 i perioden 15. september til 14. mai og kl. 08:00-15:00 i perioden 15. mai til 14. september. Kjernetid er 09:00-15:00. Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende, så søk i dag hvis dette høres ut som noe for deg!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75883
Antal platser1 st
Publicerad23 apr 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriEkonomi

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com