Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till OsloOslo

Ønsker du spennende erfaring innen økonomi og regnskap?

På vegne av vår kunde innen helsesektoren ser vi nå etter tre økonomikonsulenter til deres regnskapsavdeling, to til seksjon for rapportering og en til seksjon for inntekter/kostnader.

Sök jobbet
Regnskapsavdelingen har rundt 40 ansatte fordelt på to seksjoner: Rapportering og Inntekter/kostnader. Avdelingen samarbeider med prosjekt-controllere.
Seksjon for rapportering består av 14 kollegaer, med hovedansvaret for månedsrapportering, anleggsregisteret, finans- og likviditetsrapportering, merverdiavgift og tollbehandling og oppfølging av prosjekter finansiert med øremerkede midler.
Seksjon for inntekter/kostnader består av 20 kollegaer, med hovedansvaret for inngående og utgående fakturaer, inntektsføringer og avstemming av balansekonti og reskontro.

Regnskapsavdelingen er opptatt av å være så effektiv som mulig og fokuserer mye på tilpasning av rutiner og systemer gjennom bruk av Excel og integrasjoner mot økonomisystemet, Oracle. Avdelingen håndterer en del kompliserte MVA-problemstillinger, og her er det derfor muligheter for å sette seg inn i MVA og bidra til ytterligere operasjonalisering av maskinell regelstyring.

Vi søker derfor medarbeidere med god økonomiforståelse og interesse for grensesnittet mellom økonomi og IKT. Regnskapsavdelingen legger vekt på at det skal være team rundt arbeidsområdene. Arbeidsrotasjon mellom seksjonens oppgaver må derfor påregnes og forutsetter dermed fleksibilitet og gode samarbeidsevner, og samtidig evne til å arbeide selvstendig.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- For stillingen til seksjon rapportering ser vi etter deg med fullført bachelor eller master i økonomi
- For stillingen til seksjon inntekter/kostnader ser vi etter deg med høyere utdanning eller relevant erfaring innen økonomi
- Det er ønskelig med kjennskap til Visual Basic, alternativt et sterkt ønske om å lære dette
- Det er ønskelig med SQL-kunnskap
- Gode kommunikasjonsevner på norsk, muntlig og skriftlig

Dette er tre 100% engasjementer gjennom StudentConsulting, med ønsket oppstart snarest og varighet i to måneder med mulighet for forlengelse. Vennligst presiser i din søknad hvilken stilling du er interessert i og når du kan tiltre stillingen. Arbeidsplassen er sentralt i Oslo. Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75779
Antal platser3 st
Publicerad17 apr 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriEkonomi

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com