Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till OsloOslo

Vil du være med å bidra til å utvikle «nye» Mybank?

På vegne av Mybank, er vi på utkikk etter en kredittbehandler til deres kontor på Bankplassen i Oslo! Er det deg vi ser etter?

Sök jobbet
Mybank jobber primært med å hjelpe kunder som har en utfordrende økonomi. Kunden er alltid i sentrum, og de jobber hver dag for å hjelpe kundene med å finne gode løsninger som er tilpasset deres økonomi!

De består i dag av 13 dyktige medarbeidere, hvorav 4 jobber med kredittbehandling. Du vil bli en del av et faglig miljø hvor det er en sterk kultur for å dele erfaringer, og jobbe sammen om saker der det kreves. De tror på å utvikle sine ansatte slik at alle blir bedre sammen – dette gjøres gjennom kontinuerlig opplæring og ellers gjennom relevante autoriseringsløp.

Hva innebærer rollen?
Du vil få ansvar for behandling av kredittsøknader fra kunder gjennom dialog med Mybanks samarbeidspartnere. Din viktigste oppgave vil være å bruke din erfaring og kompetanse til å skape tillit, bygge relasjoner, og ikke minst gi verdifulle råd til kunden.

Dette vil være noen av dine arbeidsoppgaver:
- Kredittvurdering og beslutning av kredittsøknad
- Kontroll av dokumentasjon og søknader for utbetaling
- Håndtere kunde- og partnerhenvendelser på mail og telefon
- Utføre administrative oppgaver i medarbeiderportal/Kjernesystem
- Bidra i prosjekter på utvalgte systemer og produkter/tjenester
- Oppfølging, opplæring og videreutvikling av rutiner innenfor svindel, anti-hvitvask, mislighold/atferdsendring osv.

En viktig del av din rolle vil være å søke forståelse for hvorfor kunden har kommet i deres økonomiske situasjon. Du vil legge frem gode løsningsforslag og hjelpe kunder med å endre sin økonomiske atferd.

Detta söker vi:

Hvem er du?
- Du identifiserer deg med rådgiverrollen, og drives av å finne gode løsninger for kundene
- Du har høyere utdanning, minimum på bachelornivå, innen økonomi eller liknende (lang erfaring fra kredittbehandling, kan kompensere for manglende utdanning)
- Du har 3+ år erfaring med boliglån
- Du har god systemkunnskap og kompetanse på Microsoft Office produkter
- Du har sterke kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig

For at du skal trives i rollen tror vi det er viktig at du jobber godt selvstendig, har god gjennomføringsevne og er resultatorientert. Samtidig er det viktig at du samarbeider godt sammen med andre, og liker å foreslå gode løsninger. I tillegg er du nøyaktig og strukturert, også i en hektisk hverdag.

Høres dette ut som deg? Søk allerede i dag!

Dette er en fast stilling hos Mybank, med ønsket oppstart så fort som mulig. Gjerne presiser i din søknad når du har mulighet til å tiltre stillingen. Vi gleder oss til å lese din søknad, og tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75209
Antal platser1 st
Publicerad13 mar 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriEkonomi

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com