Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till TrondheimTrondheim

CE sjåfører til sommervikariat i Trondheim søkes!

Vi søker sjåfører til en av Norges ledende dagligvarekjede. Med stort fokus på god kvalitet, samfunnsansvar, bærekraft og lave priser er dem i dag en av landets sterkeste merkevarer. Vil du bli med oss på reisen videre?

Sök jobbet
Du vil få god introduksjon, opplæring og veiledning fra et godt veletablert team. De har et godt arbeidsmiljø med drevne og dyktige kolleger og ledere hvor du vil få verdifull erfaring. Samtidig innehar de konkurransedyktig lønn med tillegg.

Det er viktig at du trives med en aktiv arbeidshverdag som distribusjonssjåfør med semi eller bil og henger.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være:
• lasting, lossing og distribusjon, samt truckkjøring
• distribuere varer til faste kunder med semi eller bil og henger
• vedlikehold av kjøretøy og annet utstyr, samt. ivareta virksomhetens verdier og yte god kundeservice

Du vil jobbe 2-skift. Oppstartsdato er 3.juni og oppdraget varer til i første omgang 18.august. Du blir ansatt hos StudentConsulting og leid ut til vår kunde. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Stillingen innebærer lasting og lossing, og noe av dette vil forekomme på kjøl/frys. Det er derfor viktig at man er komfortabel med dette.

Detta söker vi:

Du har førerkortklasse CE og følende kvalifikasjoner:
• gyldig YSK og digitalt sjåførkort
• erfaring som lastebilsjåfør, gjerne distribusjon og semi
• gode kommunikasjonsevner på norsk eller engelsk
• truckførerbevis T1 og gjennomgått kurs i bruk av løftelem

Vi søker deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Er dette deg? Søk da vel!
Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75261
Antal platser2 st
Publicerad18 mar 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 03 juni
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravCE

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com