Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till TrondheimTrondheim

Er du dyktig på regnskap og på utkikk etter nye utfordringer?

På vegne at vår kunde innen helsesektoren er vi nå på utkikk etter deg som er glad i tall, trives med høyt tempo, og som ønsker mer erfaring innenfor regnskap.

Sök jobbet
Vår kunde ønsker å tilby nettopp deg en stilling i et dynamisk, fartsfylt og godt arbeidsmiljø. Som regnskapsmedarbeider blir du en del av regnskap- og lønnsavdelingen som i dag består av 10 kompetente kolleger. Dette er en god mulighet til å få erfaring med regnskap i en spennende og givende bransje!

Rollen innebærer:
- Inngående og utgående fakturering
- Bilagshåndtering
- Henvendelser fra kunder og leverandører
- Støtte, service og support internt
- Andre forefallende oppgaver innen regnskap

Detta söker vi:

Dette ser vi etter:
- Høyere utdannelse innen regnskap eller økonomi, minimum bachelornivå
- Minimum 1 års relevant arbeidserfaring fra regnskap
- God erfaring med bruk av Excel og andre Office-programmer
- Kjennskap til Unit4/Agresso er en fordel
- Gode språkferdigheter i norsk, muntlig og skriftlig

For å lykkes i denne rollen har du god forståelse for regnskap og er lærevillig. Du er også nøyaktig, strukturert og kvalitetsbevisst i arbeidet ditt og trives med å jobbe både selvstendig og i team.

Dette er et fulltidsengasjement gjennom oss i StudentConsulting på 14 måneder, og ønsket oppstart er snarest, så gjerne presiser i din søknad når du kan tiltre stillingen. Arbeidsplassen er sentralt i Trondheim. Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende.

Høres dette ut som en spennende mulighet for deg? Søk i dag!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75299
Antal platser1 st
Publicerad20 mar 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com