Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till VestbyVestby

Ønsker du å jobbe med fortolling i et spennende selskap?

På vegne av vår anerkjente kunde innen transport og logistikk, ser vi nå etter en dyktig og engasjert medarbeider til deres Fortollingsavdeling på Vestby. Er det deg vi ser etter?

Sök jobbet
Vi kan tilby en stilling hos en av Norges største transport- og logistikkselskaper! Dette er en god mulighet for deg som ønsker å få mer erfaring innen fortolling. Du vil jobbe med 20 dedikerte og engasjerte kolleger, i et arbeidsmiljø hvor alle støtter og hjelper hverandre.

Fortolling er et komplekst og stadig skiftende landskap av regler, forskrifter og papirer. Som fortoller bidrar du med å sikre vellykket transport og levering av varer på tvers av landegrenser!

Dine arbeidsoppgaver innebærer:
- Fortolling av importvarer
- Dokumentbehandling
- Dokumentasjon ift. toll og rutiner
- Arbeid i tollsystemet SYSPED

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som har:
- Erfaring med fortolling og kjennskap til regelverk innen toll og skatt
- Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
- Relevant høyere utdanning eller kurs er en fordel

Vi håper at du har en strukturert og nøyaktig arbeidsmetode, og er opptatt av å levere god kvalitet. Du trives i et hektisk miljø og jobber effektivt og selvstendig. Du kommuniserer også godt og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Kjenner du deg igjen i dette? Da bør du sende inn en søknad nå!

Dette er et fulltidsengasjement gjennom StudentConsulting med ønsket oppstart snarest og varighet ut august 2024, med mulighet for forlengelse. Vennligst presiser i din søknad når du kan tiltre stillingen. Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID75409
Antal platser1 st
Publicerad27 mar 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com