Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Drømmer du om at arbejde med HR og rekruttering?

Forestil dig, at du om nogle måneder har prøvet kræfter med at finde nye medarbejdere til forskellige virksomheder i Danmark. Du har både været en del af rekrutteringsprocessen, men også hjulpet til med vigtige administrative opgaver.

Sök jobbet
Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:
Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet koldt, når opgaverne er mange. Som praktikant i StudentConsulting vil du blive en del af en arbejdsplads, der både byder på faglige udfordringer og spændende projekter, men også et socialt sammenhold udover det sædvanlige.

Hos StudentConsulting er vores mål simpelt: Vi ønsker at hjælpe endnu flere mennesker med at finde arbejde hver dag. Vi fokuserer på at tiltrække de bedste kandidater, så vi kan fortsætte med at matche dygtige talenter med deres kommende arbejdsgivere. Og det er her, du kommer ind i billedet!

Få erfaring med rekruttering og administrative opgaver:
Som praktikant i vores rekrutteringsteams vil din primære funktion blive at supportere vores rekrutteringskonsulenter. Du vil få varierende arbejdsopgaver, hvilket f.eks. kan indebære:
- Pre-screening af kandidater til forskellige stillinger.
- Indhentning af referencer på relevante kandidater.
- Kvalitetskontrol af relevante kandidater.
- Administrative opgaver i forbindelse med rekrutteringsprocesserne.
- Deltagelse i interviews.

Vi vil gerne tilbyde dig en stejl og ikke mindst sjov læringskurve fra dag ét. Du kan derfor være sikker på, at du får brugbare erfaringer med i bagagen, som du kan bruge i din videre karriere og uddannelsesforløb. En tidligere praktikant siger følgende:

“I praktikperioden blev jeg taget rigtig godt imod af teamet, som var gode til at inddrage mig i deres arbejdsgang og arbejdsopgaver. Jeg har igennem hele perioden følt mig velkommen, blevet inddraget i virksomheden og fået en masse vejledning og viden i branchen, hvilket har medvirket til en rigtig god praktikperiode hos StudentConsulting” (Stine, Praktikant efteråret 2023).

Detta söker vi:

Der er mange veje til en fremtid inden for HR og rekruttering, og det er der også til denne praktikplads. Du kan blandt andet være i gang med en videregående uddannelse inden for HR, kommunikation eller administration - men vi er åbne over for praktikanter fra forskellige uddannelsesretninger, blot du:
- Trives i en travl hverdag med korte deadlines, hvor fleksibilitet og effektivitet er nøgleord.
- Har blik for detaljen, og tænker i overblik og struktur.
- Kan kommunikere på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Praktisk information og rekrutteringsprocessen:
Vi søger én praktikant til efteråret 2024. Vi forestiller os du arbejder 3-5 dage om ugen, men vi tilpasser selvfølgelig i forhold til dit studie. Praktikken er ulønnet, men vi garanterer værdifuld erfaring.

Vil du være en del af vores rekrutteringsteam? Vi indkalder løbende til samtaler, og tager opslaget ned, når vi har ansat vores nye praktikant. Vi opfordrer derfor til at sende dit CV og motiverede ansøgning via linket i jobannoncen, hurtigst muligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Emma Jepsen på emma.jepsen@studentconsulting.com.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76709
Antal platser1 st
Publicerad11 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypIntern tjänst
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider3-5 dage om ugen - efter aftale.
LönUlønnet praktik
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.com